De 4 grootste gordijntrends voor 2018

Gordijnen voor in de woonkamer

Ben je op zoek naar nieuwe gordijnen en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Wij helpen je door het geven van de 4 grootste gordijntrends voor 2018. Het einde van 2017 is inmiddels in zicht en dus de hoogste tijd om naar de gordijntrends voor 2018 te kijken. Er zijn 4 trends die je niet mag missen en deze zetten wij hieronder graag voor je op een rijtje. Met deze trenddesigns ga jij het helemaal maken het komende jaar.

1. Moderne, strakke gordijnen

Het moderne, strakke gordijndesign staat centraal voor het komende jaar. Ga voor strakke belijning en contrast, door de gordijnen op dezelfde hoogte te hangen en bij de decoratiekeuze te gaan voor strakke lijnen en figuren. Breng contrast aan door bijvoorbeeld een donker gordijn te combineren met een verder licht interieur. Dit kan uiteraard ook andersom, afhankelijk van je eigen wensen.

2. Geometrische raamdecoratie

Eén van de gordijntrends van het komende jaar is geometrie. De mogelijkheden met geometrische patronen zijn enorm. Zo kunnen patronen als cirkels, driehoeken en vierkanten gecombineerd worden met verschillende kleuren. De geometrische patronen passen ook perfect in het moderne, strakke gordijndesign. Laat je creativiteit de vrije loop en combineer beide trends naar eigen smaak. Stem je raamdecoratie af op de rest van je interieur, zodat je woonkamer een unieke uitstraling heeft.

3. Be creative

Dé gordijntrend van het jaar 2018 is de vrijheid in het mixen van diverse gordijnstijlen. Er zijn geen regels, dus laat je creativiteit de vrije loop. Het combineren van gordijntypen, gordijnsoorten en stijlen kan leiden tot unieke, frisse resultaten. Op deze manier geef je je huis op een speelse manier een persoonlijke touch en creëer je een warme, gezellige sfeer. Om je toch enkele handvatten te geven, kun je kiezen voor een mix van bijvoorbeeld plissé gordijnen met gewone, hangende gordijnen. Een andere mogelijkheid is het combineren van lichtdoorlatende gordijnen met thermogordijnen. De mix van deze twee gordijnsoorten zal een idyllisch effect creëren. Bedenk goed wat het beste bij jou en je interieur past en zoek daar een creatieve oplossing voor.

4. WAVE-gordijn, de meest revolutionaire trend!

Het jaar 2018 wordt niet het jaar van alleen de strakke, moderne designs. Ook de zogenoemde WAVE-gordijnen zullen een ware trend zijn het komende jaar. Deze gordijnen hebben een golfpatroon waardoor ze jouw huiskamer een gezellige, warme sfeer geven. Het WAVE-patroon wordt gecreëerd door de afstand tussen de runners af te stellen op 6 cm tot 8 cm. Voor dit gordijntype is geen aparte gordijnrails nodig. Wanneer de rails voorzien kan worden van runners, is er de mogelijkheid om WAVE-gordijnen op te hangen. Ligt jouw voorkeur niet bij de strakke, moderne designs? Met de WAVE-gordijnen geef jij jouw huiskamer de gezellige, warme sfeer die je altijd al hebt gewild.

Trisq.nl staat ook in 2018 klaar voor je!

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn er mooie trends in het verschiet voor het komende jaar. Om mee te gaan met deze trends kun je perfect terecht bij Trisq.nl. Neem eens een kijkje in ons assortiment of neem gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt over de nieuwste trends of wanneer je wel wat advies kunt gebruiken van een van onze specialisten.

Contact

Geef een antwoord

De waardering van trisq.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 246 reviews.