Dé 4 raamdecoratie trends van 2017

Dé 4 raamdecoratie trends van 2017

2017 is al een tijdje aan de gang en nu de seizoenen weer veranderen, wordt het tijd op te kijken naar de nieuwe trends van dit jaar. Wat zijn dé trends van 2017 op het gebied van raamdecoratie? Wij zijn op onderzoek uitgegaan en hebben de 4 belangrijkste ontwikkelingen voor je op een rij gezet.

  1. Modern en strak
  2. De natuur in huis
  3. Mix it up!
  4. Neem afscheid van Pastelkleuren

#1: Modern en strak

2017 is hét jaar om jouw woninginrichting een moderne en strakke uitstraling te geven. Zorg voor strakke lijnen door je raamdecoratie bijvoorbeeld op dezelfde hoogte uit te hangen. Of zorg voor een moderne uitstraling door hele donkere raamdecoratie (onze zwarte jaloezieën, bijvoorbeeld) op te hangen in een verder hele lichte inrichting! Zo voeg je warmte en contrast toe, waardoor je raamdecoratie ook direct meer onderdeel van je interieur wordt.

#2: De natuur in huis

Eén van de meest populaire woontrends van 2017 is toch wel het gebruiken van materialen en kleuren die rechtstreeks uit de natuur komen. Maar hoe haal je nou de natuur in huis met je raamdecoratie? Heel simpel: met bamboe! Tegenwoordig worden er namelijk prachtige bamboe rol- en vouwgordijnen op duurzame wijze geproduceerd.

trend 2017: natuurlijke uitstraling

#3: Mix it up!

Wat in 2017 ook in de mode is, is het mixen van verschillende soorten gordijnen. Gebruik bijvoorbeeld zowel plissé gordijnen als normale gordijnen op een raam om extra sfeer en warmte in je inrichting te creëren.

Combineer

  • Plissé gordijnen in combinatie met normale gordijnen.
  • Rol- of vouwgordijnen gecombineerd met hanggordijnen.
  • Plissé gordijnen met rolgordijnen.
  • En nog veel meer!

#4: Neem afscheid van pastelkleuren

In 2017 nemen we afscheid van de welbekende pastelkleuren zoals poeder-roze en baby-blauw. Hiermee zeggen we het lichte interieur van 2016 vaarwel en zetten we ons huis dit jaar in het teken van donkere en warme kleuren. Kies bijvoorbeeld voor donkere gordijnen in een licht interieur en maak je woning ook direct modern en strak (zoals in #1)!

Anderen lazen ook:

Vragen?

Heb je nog vragen over de trends van 2017? Of over andere ontwikkelingen op het gebied van raamdecoratie? Onze adviseurs staan altijd voor je klaar, dus neem gerust contact op!

Neem contact op!

Geef een antwoord

De waardering van trisq.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 246 reviews.