4 soorten raamdecoratie voor de badkamer

4 soorten raamdecoratie voor de badkamer

De badkamer is een plek waar we ontspannen en tot onszelf komen. Daarom is het wel zo belangrijk dat de badkamer ruim, licht en comfortabel aanvoelt. Dit kan het maken van de keuze voor raamdecoratie in de badkamer erg lastig maken. Om je te helpen bij het kiezen van de juiste raamdecoratie voor de badkamer, hebben wij een aantal van onze raamdecoraties geselecteerd die uitermate geschikt zijn.

1. Plissé gordijn badkamer

Plisségordijnen zijn ideaal als toepassing voor in de badkamer. Door een top down & bottom up uitvoering kun je zelf de onder- en bovenlat aanpassen op de juiste hoogte. Op deze manier kun je gemakkelijk de gewenste lichtinval bepalen. Een plisségordijn als raamdecoratie voor in de badkamer heeft als voordeel dat de stof gemakkelijk kan worden gereinigd met een vochtige doek.

Bekijk onze plisségordijnen

2. Duo rolgordijnen badkamer

Een duo rolgordijn is dé trend van nu! Het duo rolgordijn heeft lichtdoorlatende banen en verduisterende banen welke over elkaar heen bewegen. Door het gebruik van een voorste en achterste stoflaag kun je gemakkelijk de lichtinval en privacy bepalen. Daarnaast zijn rolgordijnen gemakkelijk af te nemen met een lichtvochtige doek.

Bekijk onze duo rolgordijnen

3. Jaloezieën badkamer

Jaloezieën geven een stoere uitstraling aan uw badkamer. Door de lamellen te kantelen kun je zelf de gewenste lichtinval en privacy bepalen. Daarnaast hangen jaloezieën, door het gebruik van onze QuickFit klemdragers, altijd strak tegen het raam en bewegen ze in elke richting mee. Daarbij zijn de lamellen van aluminium en kunnen dus erg goed tegen vochtige ruimtes.

Bekijk onze jaloezieën

4. Bamboe rolgordijnen badkamer

Onze bamboe rolgordijnen zijn sfeervol en tijdloos. Doordat deze rolgordijnen gemaakt zijn van bamboe zijn ze erg geschikt voor zowel droge als vochtige omgevingen. Door het verduisterende effect bieden de bamboe rolgordijnen absolute privacy.

Bekijk onze bamboe rolgordijnen

Meer weten?

Heb je nog vragen met betrekking tot raamdecoratie voor in jouw badkamer? Of heb je hulp nodig bij de keuze voor je raamdecoratie? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag met het bieden van een oplossing.

Contact

Geef een antwoord

De waardering van trisq.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 246 reviews.