prachtige jaloezieën in de keuken

Aluminium jaloezieën webshop

Ben je op zoek naar aluminium jaloezieën? Trisq.nl is dé aluminium jaloezieën webshop waarbij je terecht kan voor moderne, trendy aluminium jaloezieën die geschikt zijn voor elk interieur. Dankzij onze eigen leveranciers kunnen wij de aluminium jaloezieën aanbieden tegen de beste prijs. Ons uitgebreide assortiment bevat zowel de standaard maten als aluminium jaloezieën die perfect op maat gemaakt kunnen worden. De prachtige op maat gemaakte jaloezieën zijn verkrijgbaar in de lamelbreedtes: 25mm en 50mm. Kies de raambekleding die het best past bij je persoonlijke woonwensen en je interieur.

Aluminium jaloezieën in standaard maten

De goedkope jaloezieën in standaard maten zijn de ideale vorm van raamdecoratie voor woningen. Ze zorgen voor een prachtige lichtinval in de ruimte en voorkomen inkijk van buitenaf. Daarnaast passen de strakke aluminium jaloezieën ook perfect in kantoorruimtes. Er kan gekozen worden uit de kleuren crème, wit, zilver en zwart. Kies de kleur die het beste bij jouw interieur past en voorzie de ruimte van een strakke, moderne vorm van raamdecoratie en tegelijkertijd van de benodigde privacy.

Bekijk de aluminium jaloezieën in standaard maten

Aluminium jaloezieën op maat

Ook aluminium jaloezieën op maat bestel je eenvoudig bij aluminium jaloezieën webshop Trisq.nl. Kies de lamelbreedte (25mm of 50mm), voer de gewenste maten in en kiest de kleur die je wilt. Vervolgens bepaal je welke bediening je wilt hebben en de gewenste montagemethode. Je hebt nu je gewenste aluminium jaloezie samengesteld. Het voordeel van de aluminium jaloezie op maat is dat je zelf de maten in kunt vullen zodat ze precies passend zijn voor jouw raam. Daarnaast zijn ze in 23 kleuren te verkrijgen, waardoor er altijd wel een passende kleur jaloezie is die aansluit op jouw wensen en behoeften.

Bekijk de aluminium jaloezieën op maat gemaakt

Collectie en kleuren

De collectie aluminium jaloezieën is verkrijgbaar in vele kleuren. De op maat gemaakte jaloezieën met lamelbreedte 25mm zijn verkrijgbaar in 23 kleuren en de jaloezieën met lamelbreedte 50mm in 14 kleuren. Kies je voor een aluminium jaloezie op maat dan vind je eenvoudig de kleur die het best bij je interieur past. Twijfel je over de kleur en zou je graag eerst willen kijken of deze wel echt goed bij je interieur past voordat je de aluminium jaloezie koopt? Vraag dan gratis en vrijblijvend kleurstalen aan. Kies de kleuren en kijk thuis in alle rust welke kleur aluminium jaloezie het beste past bij je woonwensen en je interieur.

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Aluminium jaloezieën 25mm

De aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in twee verschillende lamelbreedtes: 25mm en 50mm. De 25mm is de meest verkochte lamelbreedte. Met deze aluminium jaloezie bepaal je precies hoeveel lichtinval en inkijk je in je huis hebt. Het aluminium zorgt ervoor dat de jaloezie niet krom trekt en een lange levensduur heeft. De aluminium jaloezie 25mm is verkrijgbaar in maar liefst 23 kleuren, waardoor de perfecte kleur en voor jou altijd bij zit. Je stelt eenvoudig en snel je gewenste aluminium jaloezie 25mm samen door de maten, kleur, bediening en montagemethode aan te geven.

Bekijk hier de aluminium jaloezie 25mm

Aluminium jaloezieën 50mm

Naast onze 25mm aluminium jaloezieën hebben wij ook de 50mm variant. Deze aluminium jaloezieën hebben een lamelbreedte van 50mm en zijn verkrijgbaar in 14 prachtige kleuren. Stel zelf je gewenste product samen door de maten in te vullen en de kleur, bediening en montagemethode te kiezen. Binnen 4 stappen heb jij je eigen op maat gemaakte 50mm aluminium jaloezie samengesteld! Zo eenvoudig is het! Ben je niet zeker van de kleur, vraag dan gratis kleurstalen aan.

Bekijk hier de aluminium jaloezie 50mm

Voordelen

De aluminium jaloezieën van Trisq.nl zijn van de beste kwaliteit; het aluminium zorgt ervoor dat de jaloezieën niet krom trekken en dat ze langdurig meegaan. Doordat wij onze eigen leveranciers nauwkeurig hebben uitgezocht kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijzen aanbieden. Je bent daardoor altijd verzekerd van een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Ons uitgebreide assortiment stelt je in staat om te kiezen uit veel verschillende kleuren. Ben je er nog niet over uit? Vraag dan gratis en vrijblijvend kleurstalen aan of neem contact op met onze specialisten.

Bestellen bij dé aluminium jaloezieën webshop Trisq.nl

Bij aluminium jaloezieën webshop Trisq.nl bestel je eenvoudig en snel je gewenste raambekleding. Of het nou om standaard maten gaat of om op maat gemaakte jaloezieën, binnen enkele stappen heb jij de gewenste raambekleding in huis. Bestel bij Trisq.nl en geniet van de beste kwaliteit jaloezieën tegen de scherpste prijs. Alle raamdecoratie wordt gratis en snel bij je thuisbezorgd!