Bamboe rolgordijnen Eindhoven

Trisq.nl is dé leverancier van bamboe vouwgordijnen in Eindhoven en omstreken. We hebben namelijk niet alleen de beste kwaliteit, maar ook de scherpste prijzen! En dan bezorgen we al onze producten nog gratis bij je thuis ook! Kijk snel eens in ons assortiment en haal de natuur in huis met de bamboe rolgordijnen van Trisq.nl!

Lees hier alles over bamboe rolgordijnen >

Haal de natuur in huis

Met de bamboe rolgordijnen haal je op een erg gezellige en sfeervolle manier de natuur in huis. De rolgordijnen zijn namelijk gemaakt van echte bamboescheuten en zijn aan elkaar gevlochten met touw in een bijpassende kleur. Daarnaast is het bedieningsmechanisme erg elegant.

Milieuvriendelijk

Het grootste voordeel van de bamboe rolgordijnen is uiteraard de natuurlijke uitstraling die ze met zich meebrengen. Je brengt met deze rolgordijnen namelijk gemakkelijk de natuur in huis. En dat zonder die natuur te beschadigen! Voor elke bamboescheut die gekapt wordt ten bate van onze gordijnen, worden er namelijk twee terug geplant!

Bamboe rolgordijnen Eindhoven

Ook verkrijgbaar als vouwgordijnen!

Ben je niet zo’n fan van rolgordijnen? Of ben je gewoon net wat meer fan van vouwgordijnen? Dan hebben we speciaal voor jou ook bamboe vouwgordijnen in ons assortiment! Deze gordijnen hebben dezelfde voordelen en eigenschappen als de bamboe rolgordijnen, maar worden omhoog en omlaag gevouwen in plaats van gerold.

Gratis verzending!

Wij houden er niet van om je achteraf in de kosten te jagen en we willen graag dat iedereen van onze rolgordijnen kan genieten, dus we vragen je nooit om verzendkosten te betalen. Al onze rolgordijnen worden daarom, ook in Eindhoven, gratis geleverd!

 • plisse gordijnen

  Plissé gordijnen kopen?

  Plissé gordijnen kopen? Ben je bezig met de inrichting van je nieuw huis? Of ben je jouw huidige inrichting zat en wil je graag een verandering in je interieur aan brengen? [...]

 • Vouwgordijn

  Vouwgordijn Bij de inrichting van je huis spelen enkele facetten een belangrijke rol. Je denkt hierbij ongetwijfeld meteen aan zaken zoals de vloer, de kleur van de muren en de [...]

 • plisse gordijnen

  Plissé gordijnen

  Hoe kunnen plissé gordijnen je interieur verfraaien? Raamdecoratie is belangrijk voor je interieur. Niet alleen bepaalt het voor een groot deel hoe je zelf tegen de inrichting aankijkt, maar ook het buitenaanzien wordt er vaak [...]

Trisq.nl

Heb je vragen over ons assortiment aan bamboe rolgordijnen? Of misschien over ons overige assortiment? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Trisq.nl – Bamboe rolgordijnen Eindhoven – Gordijnen – Raamdecoratie – Vouwgordijnen