Bamboe rolgordijnen Haarlem

Trisq.nl is dé leverancier van bamboe vouwgordijnen in Haarlem en omstreken. We hebben namelijk niet alleen de beste kwaliteit, maar ook de scherpste prijzen! En dan bezorgen we al onze producten nog gratis bij je thuis ook! Kijk snel eens in ons assortiment en haal de natuur in huis met de bamboe rolgordijnen van Trisq.nl!

Lees hier alles over bamboe rolgordijnen >

Haal de natuur in huis

Met de bamboe rolgordijnen haal je op een erg gezellige en sfeervolle manier de natuur in huis. De rolgordijnen zijn namelijk gemaakt van echte bamboescheuten en zijn aan elkaar gevlochten met touw in een bijpassende kleur. Daarnaast is het bedieningsmechanisme erg elegant.

Milieuvriendelijk

Het grootste voordeel van de bamboe rolgordijnen is uiteraard de natuurlijke uitstraling die ze met zich meebrengen. Je brengt met deze rolgordijnen namelijk gemakkelijk de natuur in huis. En dat zonder die natuur te beschadigen! Voor elke bamboescheut die gekapt wordt ten bate van onze gordijnen, worden er namelijk twee terug geplant!

Bamboe rolgordijnen Haarlem

Ook verkrijgbaar als vouwgordijnen!

Ben je niet zo’n fan van rolgordijnen? Of ben je gewoon net wat meer fan van vouwgordijnen? Dan hebben we speciaal voor jou ook bamboe vouwgordijnen in ons assortiment! Deze gordijnen hebben dezelfde voordelen en eigenschappen als de bamboe rolgordijnen, maar worden omhoog en omlaag gevouwen in plaats van gerold.

Gratis verzending!

Wij houden er niet van om je achteraf in de kosten te jagen en we willen graag dat iedereen van onze rolgordijnen kan genieten, dus we vragen je nooit om verzendkosten te betalen. Al onze rolgordijnen worden daarom, ook in Haarlem, gratis geleverd!

 • gordijnen

  Gordijnen

  Ben jij op zoek naar nieuwe raamdecoratie voor in je huis? Gaat het hierbij om raamdecoratie voor in je huiskamer? Of voor raamdecoratie voor op je slaapkamer? Bij beide varianten [...]

 • Raamdecoratie

  Raamdecoratie

  Op zoek naar raamdecoratie? Bij het inrichten van je huis moet je altijd rekening met bepaalde factoren houden. Dat geldt niet alleen als je jouw huidige huis opnieuw aan het inrichten bent, maar ook als [...]

 • rolgordijn

  Rolgordijnen

  Op zoek naar Rolgordijnen? Heb jij enig idee hoe lang huizen al bestaan? Sinds het ontstaan van huizen wordt er al gebruikt gemaakt van raamdecoratie. Raamdecoratie is namelijk een element [...]

Trisq.nl

Heb je vragen over ons assortiment aan bamboe rolgordijnen? Of misschien over ons overige assortiment? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Trisq.nl – Bamboe rolgordijnen Haarlem – Gordijnen – Raamdecoratie – Vouwgordijnen