Bamboe rolgordijnen Rotterdam

Wil je graag de inrichting van je huis in Rotterdam veranderen? Met onze bamboe vouwgordijnen behaal je op simpele wijze veel resultaat! Hiermee zorg je namelijk voor een natuurlijke en gezellige sfeer in je woning, zonder dat je enorm veel tijd en moeite kwijt bent aan een compleet nieuwe inrichting. Kijk ook eens in ons overige assortiment!

Lees hier alles over bamboe rolgordijnen >

Haal de natuur in huis

Met de bamboe rolgordijnen haal je op een erg gezellige en sfeervolle manier de natuur in huis. De rolgordijnen zijn namelijk gemaakt van echte bamboescheuten en zijn aan elkaar gevlochten met touw in een bijpassende kleur. Daarnaast is het bedieningsmechanisme erg elegant.

Milieuvriendelijk

Het grootste voordeel van de bamboe rolgordijnen is uiteraard de natuurlijke uitstraling die ze met zich meebrengen. Je brengt met deze rolgordijnen namelijk gemakkelijk de natuur in huis. En dat zonder die natuur te beschadigen! Voor elke bamboescheut die gekapt wordt ten bate van onze gordijnen, worden er namelijk twee terug geplant!

Bamboe rolgordijnen Rotterdam

Ook verkrijgbaar als vouwgordijnen!

Ben je niet zo’n fan van rolgordijnen? Of ben je gewoon net wat meer fan van vouwgordijnen? Dan hebben we speciaal voor jou ook bamboe vouwgordijnen in ons assortiment! Deze gordijnen hebben dezelfde voordelen en eigenschappen als de bamboe rolgordijnen, maar worden omhoog en omlaag gevouwen in plaats van gerold.

Gratis verzending!

Wij houden er niet van om je achteraf in de kosten te jagen en we willen graag dat iedereen van onze rolgordijnen kan genieten, dus we vragen je nooit om verzendkosten te betalen. Al onze rolgordijnen worden daarom, ook in Rotterdam, gratis geleverd!

 • Jaloezieën

  Jaloezieën

  Op zoek naar Jaloezieën? We overdrijven niet als we stellen dat de raamdecoratie bepalend is voor de uitstraling van een ruimte. Als jij bijvoorbeeld in de woonkamer van een ander huis komt, valt je oog [...]

 • gordijnen

  Gordijnen

  Ben jij op zoek naar nieuwe raamdecoratie voor in je huis? Gaat het hierbij om raamdecoratie voor in je huiskamer? Of voor raamdecoratie voor op je slaapkamer? Bij beide varianten [...]

 • Raamdecoratie

  Raamdecoratie

  Op zoek naar raamdecoratie? Bij het inrichten van je huis moet je altijd rekening met bepaalde factoren houden. Dat geldt niet alleen als je jouw huidige huis opnieuw aan het inrichten bent, maar ook als [...]

Trisq.nl

Heb je vragen over ons assortiment aan bamboe rolgordijnen? Of misschien over ons overige assortiment? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Trisq.nl – Bamboe rolgordijnen Rotterdam – Gordijnen – Raamdecoratie – Vouwgordijnen