Alle 4 resultaten

Bamboe rolgordijnen

Onze bamboe rolgordijnen zijn gemaakt van echt bamboe. Dit geeft de rolgordijnen een prachtige natuurlijke uitstraling. De lichtdoorlatendheid en de natuurlijke kleuren creëren veel sfeer waardoor ze geschikt zijn voor elk interieur.

De combinatie van het elegante bedieningsmechanisme met de perfect afgewerkte bamboescheuten geven de rolgordijnen een verfijnde en luxe uitstraling. Daarnaast zijn ze nog milieubewust ook! Voor elke bamboescheut die gekapt wordt voor de rolgordijnen, worden er weer twee geplant. Bekijk onze bamboe rolgordijnen en bestel direct je nieuwe raamdecoratie.

Rolgordijnen van Bamboe

Het grootste voordeel van bamboe rolgordijnen is de prachtige, natuurlijke uitstraling. En dat ze dan ook nog eens milieubewust geproduceerd worden is helemaal mooi meegenomen. Hoe dit behaald wordt? Voor elke bamboescheut die voor de rolgordijnen wordt gekapt, worden er twee terug geplant! Het elegante bedieningsmechanisme in bijpassende kleuren zorgt voor een fijne afwerking. Het feit dat de gordijnen in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn, zorgt ervoor dat we altijd wel een kleur hebben die bij je inrichting past. Ben je meer fan van vouwgordijnen? Dan hebben we de bamboe rolgordijnen ook in een vouwgordijnen-variant. Tot slot zijn de bamboe rolgordijnen heel gemakkelijk in te korten, waardoor ze in bijna elk kozijn passen.

  • Natuurlijke uitstraling
  • Milieubewust geproduceerd
  • Elegant bedieningsmechanisme
  • In verschillende kleuren verkrijgbaar
  • Ook verkrijgbaar als bamboe vouwgordijnen
  • Gemakkelijk in te korten

Natuurlijke uitstraling met bamboe rolgordijnen

Afmetingen bamboe rolgordijnen

De bamboe rolgordijnen zijn in veel verschillende afmetingen beschikbaar. Van 60 cm breed tot wel 150 cm breed, met een hoogte van 160 cm of 220 cm. De breedtemaat van deze afmetingen is een exacte maat; de boven- en onderprofielen van de bamboe rolgordijnen zijn net zo breed als de bamboescheuten die er tussen zitten. De bestelhoogte die in de webshop wordt weergegeven is de maximale hoogte van de rolgordijnen wanneer deze volledig uitgerold worden.

Inkorten

De bamboe rolgordijnen zijn heel gemakkelijk in de breedte in te korten met behulp van een houtzaag en een schaar. Aan beide kanten kun je er maximaal 8 cm afhalen, wat betekent dat je elk bamboe rolgordijn maximaal 16 cm in kunt korten. Met een bamboe rolgordijn met een breedte van 130 cm kun je dus eigenlijk elke breedte tussen 114 cm en 130 cm behalen.

Levering van bamboe rolgordijnen

Niemand houdt ervan om lang te moeten wachten op hun bestelling en om verzendkosten te betalen. Daarom leveren wij al onze producten snel én gratis bij jou thuis! Binnen 3-7 werkdagen kun je een pakketje verwachten. Daarnaast bieden we je ook nog een garantie van 2 jaar, zodat je zeker weet dat je kwaliteit in huis haalt. Snel bestellen dus, die bamboe rolgordijnen!

De waardering van trisq.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 114 reviews.