Bamboe Vouwgordijnen Breda

Wil je graag voor een natuurlijke uitstraling zorgen in je woning in Breda? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment aan bamboe vouwgordijnen. Deze sfeervolle en toch klassieke vorm van raamdecoratie zorgt ervoor dat jij met gemak de natuur in huis kunt halen. Kijk ook eens in ons overige assortiment!

Lees hier alles over bamboe vouwgordijnen >

Een natuurlijke uitstraling

Met de bamboe vouwgordijnen van Trisq.nl zorg je er heel gemakkelijk dat jouw woning en jouw inrichting een natuurlijke uitstraling krijgen. Dit komt onder andere omdat de gordijnen gemaakt zijn van echte bamboescheuten en omdat ze aan elkaar gevlochten zijn met touw in een bijpassende kleur. Daarnaast zijn ze in verschillende kleuren verkrijgbaar!

Milieubewust geproduceerd!

Met de bamboe vouwgordijnen haal je de natuur in huis zonder de natuur zelf schade aan te richten. Ze worden namelijk heel milieubewust geproduceerd: voor elke bamboescheut die gekapt wordt ten bate van de gordijnen, worden er twee scheuten terug geplant!

Bamboe vouwgordijnen Breda

Toch liever een rolgordijn?

Heb je toch liever een rolgordijn dan een vouwgordijn? Geen probleem! Onze bamboe vouwgordijnen zijn namelijk ook verkrijgbaar als rolgordijnen! Dezelfde kwaliteit en dezelfde natuurlijke uitstraling, maar dan in een ander jasje. Toch liever geen bamboe gordijn? Kijk dan ook eens in ons overige assortiment.

Verzendkosten?

Verzendkosten? Daar doen we niet aan. We houden er niet van om je in de winkelmand te verrassen met hoge verzendkosten. Daarom zijn de prijzen die je in de webshop ziet staan het enige dat je hoeft te betalen en versturen we al onze producten gratis naar jouw huis in Breda op!

 • plisse gordijnen

  Plissé gordijnen kopen?

  Plissé gordijnen kopen? Ben je bezig met de inrichting van je nieuw huis? Of ben je jouw huidige inrichting zat en wil je graag een verandering in je interieur aan brengen? [...]

 • Vouwgordijn

  Vouwgordijn Bij de inrichting van je huis spelen enkele facetten een belangrijke rol. Je denkt hierbij ongetwijfeld meteen aan zaken zoals de vloer, de kleur van de muren en de [...]

 • plisse gordijnen

  Plissé gordijnen

  Hoe kunnen plissé gordijnen je interieur verfraaien? Raamdecoratie is belangrijk voor je interieur. Niet alleen bepaalt het voor een groot deel hoe je zelf tegen de inrichting aankijkt, maar ook het buitenaanzien wordt er vaak [...]

Trisq.nl

Heb je vragen over onze bamboe vouwgordijnen? Of kun je wel wat advies gebruiken over de mogelijkheden voor jouw situatie? Neem gerust contact met ons op. Wij staan je met plezier te woord en helpen je graag verder op weg.

Trisq.nl – Bamboe vouwgordijnen Breda – Specialist in raamdecoratie – Gordijnen – Jaloezieën