Bamboe Vouwgordijnen Lelystad

Heb je net een nieuwe woning gekocht in Lelystad of omstreken en ben je op zoek naar een leuke manier om deze een natuurlijke uitstraling te geven? Wat dacht je dan van de bamboe vouwgordijnen van Trisq.nl? Hiermee haal je gemakkelijk en op sfeervolle wijze de natuur in huis! Kijk ook eens in ons overige assortiment.

Lees hier alles over bamboe vouwgordijnen >

Een natuurlijke uitstraling

Met de bamboe vouwgordijnen van Trisq.nl zorg je er heel gemakkelijk dat jouw woning en jouw inrichting een natuurlijke uitstraling krijgen. Dit komt onder andere omdat de gordijnen gemaakt zijn van echte bamboescheuten en omdat ze aan elkaar gevlochten zijn met touw in een bijpassende kleur. Daarnaast zijn ze in verschillende kleuren verkrijgbaar!

Milieubewust geproduceerd!

Met de bamboe vouwgordijnen haal je de natuur in huis zonder de natuur zelf schade aan te richten. Ze worden namelijk heel milieubewust geproduceerd: voor elke bamboescheut die gekapt wordt ten bate van de gordijnen, worden er twee scheuten terug geplant!

Bamboe vouwgordijnen Lelystad

Toch liever een rolgordijn?

Heb je toch liever een rolgordijn dan een vouwgordijn? Geen probleem! Onze bamboe vouwgordijnen zijn namelijk ook verkrijgbaar als rolgordijnen! Dezelfde kwaliteit en dezelfde natuurlijke uitstraling, maar dan in een ander jasje. Toch liever geen bamboe gordijn? Kijk dan ook eens in ons overige assortiment.

Verzendkosten?

Verzendkosten? Daar doen we niet aan. We houden er niet van om je in de winkelmand te verrassen met hoge verzendkosten. Daarom zijn de prijzen die je in de webshop ziet staan het enige dat je hoeft te betalen en versturen we al onze producten gratis naar jouw huis in Lelystad op!

 • Jaloezieën

  Jaloezieën

  Op zoek naar Jaloezieën? We overdrijven niet als we stellen dat de raamdecoratie bepalend is voor de uitstraling van een ruimte. Als jij bijvoorbeeld in de woonkamer van een ander huis komt, valt je oog [...]

 • gordijnen

  Gordijnen

  Ben jij op zoek naar nieuwe raamdecoratie voor in je huis? Gaat het hierbij om raamdecoratie voor in je huiskamer? Of voor raamdecoratie voor op je slaapkamer? Bij beide varianten [...]

 • Raamdecoratie

  Raamdecoratie

  Op zoek naar raamdecoratie? Bij het inrichten van je huis moet je altijd rekening met bepaalde factoren houden. Dat geldt niet alleen als je jouw huidige huis opnieuw aan het inrichten bent, maar ook als [...]

Trisq.nl

Heb je vragen over onze bamboe vouwgordijnen? Of kun je wel wat advies gebruiken over de mogelijkheden voor jouw situatie? Neem gerust contact met ons op. Wij staan je met plezier te woord en helpen je graag verder op weg.

Trisq.nl – Bamboe vouwgordijnen Lelystad – Specialist in raamdecoratie – Gordijnen – Jaloezieën