Alle 4 resultaten

Bamboe vouwgordijnen

Onze bamboe vouwgordijnen worden gemaakt van echt bamboe. Dit geeft de gordijnen een prachtige natuurlijke uitstraling waardoor ze een sfeervolle aanvulling zijn voor elk interieur. Ook het vouwsysteem draagt hieraan bij. Met dit systeem wordt het bamboe gordijn op een elegante wijze gevouwen. Dit geeft het luchtige bamboe gordijn zelfs een klassiek tintje mee.

Onze prachtige bamboe rolgordijnen combineren klassieke en natuurlijke elementen, wat leidt tot een prachtig resultaat.

Natuurlijke uitstraling

Een paar voordelen hebben we al genoemd. De natuurlijke uitstraling, bijvoorbeeld; door het gebruik van echte bamboescheuten wordt er een hele fijne en natuurlijke sfeer bereikt. En dan worden de bamboe gordijnen nog eens milieuvriendelijk geproduceerd ook! Voor elke bamboescheut die gekapt wordt ten bate van de bamboe vouwgordijnen worden er namelijk twee terug geplant. De gordijnen hebben daarnaast een elegant bedieningsmechanisme, welke bovenin ook nog eens verborgen wordt. Door de verschillende verkrijgbare kleuren zit er altijd wel een kleur bij die mooi in je inrichting past. De bamboe vouwgordijnen zijn ook nog beschikbaar als bamboe rolgordijnen, mocht dat meer je smaak zijn. Tot slot zijn de vouwgordijnen heel gemakkelijk in te korten, waardoor ze in bijna elk kozijn passen.

  • Natuurlijke uitstraling
  • Milieubewust geproduceerd
  • Elegant bedieningsmechanisme
  • In verschillende kleuren verkrijgbaar
  • Ook verkrijgbaar als bamboe vouwgordijnen
  • Gemakkelijk in te korten

Natuurlijke uitstraling met bamboe rolgordijnen

Afmetingen bamboe vouwgordijnen

Onze bamboe vouwgordijnen zijn in veel verschillende afmetingen verkrijgbaar. De bestelbreedte die je in de webshop vindt is hierbij een exacte maat. Dit komt omdat het boven- en onderprofiel van de gordijnen even breed zijn als de bamboescheuten. De bestelhoogte is de hoogte van de gordijnen bij een volledige uitvouwing.

Inkorten

De bamboe vouwgordijnen zijn eenvoudig in de breedte in te korten met behulp van een houtzaag en een schaar. Aan beide kanten kun je de vouwgordijnen maximaal 8 cm inkorten (met dus een maximale totale inkorting van 16 cm). Zo kun je er gemakkelijk voor zorgen dat je de juiste maat verkrijgt voor jouw kozijnen.

Levering van bamboe vouwgordijnen

Je wilt natuurlijk niet lang hoeven wachten op je nieuwe bamboe vouwgordijnen. Daarom proberen wij deze zo snel mogelijk (in 3 tot 7 werkdagen) bij je te leveren! En dat doen we gratis, want niemand houdt ervan om verzendkosten te betalen. En omdat we zo zeker zijn van onze zaak, bieden we je ook nog eens 2 jaar garantie op onze raamdecoratie.

De waardering van trisq.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 114 reviews.