Raamdecoratie op kunststof kozijnen monteren – hoe?

Montage zonder schroeven

Wil je weten hoe je jouw raamdecoratie schadevrij kunt monteren op kunststof kozijnen zonder te hoeven boren? Stel dat je kunststof kozijnen hebt en je wilt hier je nieuwe raamdecoratie op monteren; hoe pak je dat dan aan? Of stel dat je in een huurhuis woont en je niet in je kozijnen mag boren; hoe hang je dan gordijnen op? Wij bieden je de oplossing, want met onze onderdelen kun je jouw nieuwe plissé gordijnen, jaloezieën of rolgordijnen zonder boren of schroeven monteren!

QuickFit / StickFix – monteren zonder boren of schroeven!

Quickfit klemfix montage zonder schroeven

De Trisq.nl QuickFit-en StickFix-montagesystemen zijn de nieuwste innovaties op het gebied van het monteren van raamdecoratie. Hiermee kun je je nieuwe gordijnen ophangen zonder boren en schroeven. Je hoeft dus geen gebruik te maken van schroeven in je kunststof of aluminium kozijnen. Zo blijven je kozijnen schadevrij en blijft een eventuele garantie geldig. Daarnaast is het ideaal voor huurhuizen, waar je vaak niet in de kozijnen mag boren. Hoe het werkt monteren zonder boren? Dat leggen we hieronder per onderdeel uit.

Raamdecoratie tegen inkijk

Vrouw die door houten jaloezien kijkt

Met de juiste raamdecoratie zorg je voor een prachtig interieur en heb je geen inkijk. De ramen van je woning zorgen voor een heerlijke lichtinval in de kamer. Dit kan er echter voor zorgen dat je minder privacy hebt. Door gordijnen op te hangen is dit natuurlijk al snel opgelost. Je hebt echter nog veel meer mogelijkheden. Alleen maar met dichte gordijnen zitten zonder lichtinval zit je natuurlijk ook niet op te wachten. Grote ramen zijn prachtig en zorgen voor veel daglicht in huis. Glurende voorbijgangers zijn echter lang niet altijd prettig. Gelukkig kun je hier zelf wat aan doen. Ben je op zoek naar raamdecoratie tegen inkijk, maar wil je toch blijven genieten van lichtinval? In deze blog leggen we je graag diverse opties tegen inkijk uit.

De waardering van trisq.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 125 reviews.