Raamdecoratie op kunststof kozijnen monteren – hoe?

Montage zonder schroeven

Wil je weten hoe je jouw raamdecoratie schadevrij kunt monteren op kunststof kozijnen zonder te hoeven boren? Stel dat je kunststof kozijnen hebt en je wilt hier je nieuwe raamdecoratie op monteren; hoe pak je dat dan aan? Of stel dat je in een huurhuis woont en je niet in je kozijnen mag boren; hoe hang je dan gordijnen op? Wij bieden je de oplossing, want met onze onderdelen kun je jouw nieuwe plissé gordijnen, jaloezieën of rolgordijnen zonder boren of schroeven monteren!

QuickFit / StickFix – monteren zonder boren of schroeven!

Quickfit klemfix montage zonder schroeven

De Trisq.nl QuickFit-en StickFix-montagesystemen zijn de nieuwste innovaties op het gebied van het monteren van raamdecoratie. Hiermee kun je je nieuwe gordijnen ophangen zonder boren en schroeven. Je hoeft dus geen gebruik te maken van schroeven in je kunststof of aluminium kozijnen. Zo blijven je kozijnen schadevrij en blijft een eventuele garantie geldig. Daarnaast is het ideaal voor huurhuizen, waar je vaak niet in de kozijnen mag boren. Hoe het werkt monteren zonder boren? Dat leggen we hieronder per onderdeel uit.

Raamdecoratie tegen inkijk

Vrouw die door houten jaloezien kijkt

Met de juiste raamdecoratie zorg je voor een prachtig interieur en heb je geen inkijk. De ramen van je woning zorgen voor een heerlijke lichtinval in de kamer. Dit kan er echter voor zorgen dat je minder privacy hebt. Door gordijnen op te hangen is dit natuurlijk al snel opgelost. Je hebt echter nog veel meer mogelijkheden. Alleen maar met dichte gordijnen zitten zonder lichtinval zit je natuurlijk ook niet op te wachten. Grote ramen zijn prachtig en zorgen voor veel daglicht in huis. Glurende voorbijgangers zijn echter lang niet altijd prettig. Gelukkig kun je hier zelf wat aan doen. Ben je op zoek naar raamdecoratie tegen inkijk, maar wil je toch blijven genieten van lichtinval? In deze blog leggen we je graag diverse opties tegen inkijk uit.

Raamdecoratie schoonmaken – hoe doe je dat?

Raamdecoratie kan niet altijd gewassen worden

Je gordijnen of raamdecoratie schoonmaken is niet iets wat je dagelijks doet en daarom is het ook niet bij iedereen bekend hoe je dit precies aan moet pakken. Wij helpen je hier graag verder mee. Het is belangrijk om te weten dat iedere raambekleding op een andere manier schoongemaakt dient te worden. Daarom vind je hieronder een aantal tips die je kunnen helpen bij het reinigen van de verschillende vormen van raamdecoratie.

Raamdecoratie inkorten – hoe doe je dat?

Het komt nog wel eens voor dat de afmetingen van je ramen en de beschikbare afmetingen van je gewenste raamdecoratie niet overeenkomen. Je nieuwe gordijnen passen nét niet omdat je ze iets te groot besteld hebt. In dat geval kun je je raamdecoratie inkorten, maar hoe doe je dat precies? Eigenlijk is het heel simpel. En met onze hulp gaat het je zeker lukken.

Welke raamdecoratie gebruik je bij welke soort raam?

Welke gordijnen gebruik je bij smalle of juist brede ramen?

Het uitkiezen van raamdecoratie is eigenlijk altijd al wel een lastige keuze. Het is namelijk iets wat je niet iedere dag doet. Raamdecoratie voor brede ramen en smalle ramen blijkt echter nog net weer een stukje lastiger te zijn. Want niet elk gordijn lijkt even mooi in kleine ramen en grote raampartijen. Daarom geven we je hier een antwoord op de vraag: welke gordijnen gebruik je bij smalle of juist brede ramen?

Dé gordijnen trends van 2019

Stoel in kamer voor lichtdoorlatende gordijnen

Het is misschien iets waar je weinig rekening mee houdt, maar gordijnen zijn een belangrijk onderdeel van het interieur. Wil jij graag nieuwe gordijnen, maar weet je niet waar je op moet letten? Dan geven we je graag een paar tips die jij kunt gebruiken bij het kiezen van nieuwe raamdecoratie. Dit doen wij aan de hand van de beste gordijnen trends van 2019, waardoor jij met een fris interieur het jaar doorkomt. Met deze trends ben jij helemaal klaar voor 2019!

4 soorten raamdecoratie voor de badkamer

4 soorten raamdecoratie voor de badkamer

De badkamer is een plek waar we ontspannen en tot onszelf komen. Daarom is het wel zo belangrijk dat de badkamer ruim, licht en comfortabel aanvoelt. Dit kan het maken van de keuze voor raamdecoratie in de badkamer erg lastig maken. Om je te helpen bij het kiezen van de juiste raamdecoratie voor de badkamer, hebben wij een aantal van onze raamdecoraties geselecteerd die uitermate geschikt zijn.

De waardering van trisq.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 120 reviews.