Alle 4 resultaten

Buitenrolgordijnen

Als je veel last hebt van wind of zon op jouw veranda, terras of balkon is het mogelijk om een schutting of een soortgelijke constructie te plaatsen. Maar dit sluit de zon en de wind ook buiten op de dagen dat je hier juist wél van wil genieten. Hier bieden onze buitenrolgordijnen de perfecte oplossing. Met deze gordijnen scherm je elke opening namelijk snel en vakkundig af. Door de ademende stof blijft het koel op de afgesloten plekken en de schadelijke Uv-straling wordt voor tot wel 90% tegengehouden. En als je wel weer van de zon wil genieten, rol je het gordijn gewoon weer omhoog!

Zon- en windwering

Het grootste voordeel van buitenrolgordijnen hebben we al genoemd: je creëert er gemakkelijk een zon- en windwering mee op jouw balkon, terras of veranda. Daarnaast bieden ze ook nog bescherming tegen schadelijke Uv-straling. Zo kun je altijd heerlijk buiten zitten. De buitenrolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kleurcombinaties en zijn gemakkelijk te monteren. Aan het onderprofiel van de buitenrolgordijnen kunnen oogjes worden bevestigd (deze worden meegeleverd), zodat je de gordijnen vast kunt zetten.

  • Biedt bescherming tegen zon en wind
  • Biedt bescherming tegen schadelijke Uv-straling
  • In verschillende kleuren en kleurcombinaties verkrijgbaar
  • Vast te zetten

Afmetingen buitenrolgordijnen

Onze buitenrolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De bestelbreedte is hierbij de breedte van de stof. Voor de totale breedte, inclusief alle montagestukken, moet je hier dus ongeveer 3 cm bij optellen. De bestelhoogte is de afstand tussen het hoogste punt van de montagestukken en de onderkant van het onderprofiel bij een volledige uitrolling.

Inkorten

De buitenrolgordijnen zijn eenvoudig in de breedte in te korten. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een ijzerzaag en een schaar. Op deze manier kun je er gemakkelijk voor zorgen dat jouw buitenrolgordijnen precies passen. Wees wel voorzichtig bij het doorknippen van de stof en zorg ervoor dat deze niet gaat rafelen.

Levering van buitenrolgordijnen

Om ervoor te zorgen dat jij zo snel mogelijk kunt genieten van je nieuwe buitenrolgordijnen sturen we deze zo snel mogelijk naar je op. Binnen 5 tot 10 werkdagen kun je een pakketje van ons verwachten. Deze verzenden we gratis, want we houden niet van verzendkosten. En omdat we zo zeker van onze zaak zijn, bieden we je 2 jaar garantie op onze producten!

De waardering van trisq.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 114 reviews.