Duo rolgordijnen Amsterdam

Trisq.nl is dé leverancier van duo rolgordijnen in Amsterdam en omstreken. In ons assortiment vind je duo rolgordijnen in verschillende kleuren, zodat er altijd een kleur bij zit die bij jouw inrichting en jouw wensen past. We bezorgen al onze raamdecoratie gratis en bieden je hier ook een garantie van 2 jaar op!

Lees hier meer over duo rolgordijnen >

Speels en elegant

Met de duo rolgordijnen van Trisq.nl zorg je voor een speelse en elegante sfeer in huis. De afwisselende kleuren zorgen ervoor dat je huis nooit saai is ingericht en de horizontale strepen leggen de nadruk op de breedte, waardoor je ruimte nog groter lijkt. De duo rolgordijnen zijn daarnaast beschikbaar in verschillende kleuren, zodat ze altijd in je huis passen.

Monteren zonder te boren?

Onze duo rolgordijnen zijn te monteren zonder hierbij in je kozijnen te hoeven boren! Hoe? Met het Klemfix-montagesysteem. Hiermee klem je de gordijnen namelijk vast op je draai-/kiepramen. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de montageprofielen om een montage op vaste ramen uit te voeren. Lees er hier meer informatie over.

Duo rolgordijnen zwart/doorzichtig voor raam

Liever iets anders?

Zijn onze duo rolgordijnen toch niet helemaal jouw ding? Kijk dan ook eens bij onze overige (rol)gordijnen. Misschien vind je daar iets tussen wat wél bij jou en je inrichting past. Plissé gordijnen of vouwgordijnen, bijvoorbeeld. Of misschien onze altijd-vertrouwde jaloezieën!

Gratis thuisbezorgd

Bij Trisq.nl snappen we heel goed hoe ergerlijk het is als je er in de winkelmand nog achter komt dat je een flink bedrag aan verzendkosten kwijt bent. Daarom bezorgen wij al onze raamdecoratie gratis bij je thuis! Daarnaast bieden we je hier ook nog 2 jaar garantie op, zodat je bij ons verzekerd bent van de beste service en kwaliteit.

 • plisse gordijnen

  Plissé gordijnen kopen?

  Plissé gordijnen kopen? Ben je bezig met de inrichting van je nieuw huis? Of ben je jouw huidige inrichting zat en wil je graag een verandering in je interieur aan brengen? [...]

 • Vouwgordijn

  Vouwgordijn Bij de inrichting van je huis spelen enkele facetten een belangrijke rol. Je denkt hierbij ongetwijfeld meteen aan zaken zoals de vloer, de kleur van de muren en de [...]

 • plisse gordijnen

  Plissé gordijnen

  Hoe kunnen plissé gordijnen je interieur verfraaien? Raamdecoratie is belangrijk voor je interieur. Niet alleen bepaalt het voor een groot deel hoe je zelf tegen de inrichting aankijkt, maar ook het buitenaanzien wordt er vaak [...]

Trisq.nl

Heb je vragen over onze duo rolgordijnen? Of kun je wel wat advies gebruiken aangaande de mogelijkheden voor jouw situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je met plezier verder!

Trisq.nl – Duo rolgordijnen Amsterdam – Raamdecoratie – Sfeervolle gordijnen