Duo rolgordijnen Delfzijl

Heb je net een nieuwe woning gekocht in Delfzijl of omstreken en wil je deze graag leuk aankleden met duo rolgordijnen? Gelijk heb je, want hier behaal je een heel speels en toch elegant resultaat mee! Kijk in ons ruime assortiment naar de verschillende varianten en zie welke kleur het beste bij jou past.

Lees hier meer over duo rolgordijnen >

Speels en elegant

Met de duo rolgordijnen van Trisq.nl zorg je voor een speelse en elegante sfeer in huis. De afwisselende kleuren zorgen ervoor dat je huis nooit saai is ingericht en de horizontale strepen leggen de nadruk op de breedte, waardoor je ruimte nog groter lijkt. De duo rolgordijnen zijn daarnaast beschikbaar in verschillende kleuren, zodat ze altijd in je huis passen.

Monteren zonder te boren?

Onze duo rolgordijnen zijn te monteren zonder hierbij in je kozijnen te hoeven boren! Hoe? Met het Klemfix-montagesysteem. Hiermee klem je de gordijnen namelijk vast op je draai-/kiepramen. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de montageprofielen om een montage op vaste ramen uit te voeren. Lees er hier meer informatie over.

Duo rolgordijnen zwart/doorzichtig voor raam

Liever iets anders?

Zijn onze duo rolgordijnen toch niet helemaal jouw ding? Kijk dan ook eens bij onze overige (rol)gordijnen. Misschien vind je daar iets tussen wat wél bij jou en je inrichting past. Plissé gordijnen of vouwgordijnen, bijvoorbeeld. Of misschien onze altijd-vertrouwde jaloezieën!

Gratis thuisbezorgd

Bij Trisq.nl snappen we heel goed hoe ergerlijk het is als je er in de winkelmand nog achter komt dat je een flink bedrag aan verzendkosten kwijt bent. Daarom bezorgen wij al onze raamdecoratie gratis bij je thuis! Daarnaast bieden we je hier ook nog 2 jaar garantie op, zodat je bij ons verzekerd bent van de beste service en kwaliteit.

 • Jaloezieën

  Jaloezieën

  Op zoek naar Jaloezieën? We overdrijven niet als we stellen dat de raamdecoratie bepalend is voor de uitstraling van een ruimte. Als jij bijvoorbeeld in de woonkamer van een ander huis komt, valt je oog [...]

 • gordijnen

  Gordijnen

  Ben jij op zoek naar nieuwe raamdecoratie voor in je huis? Gaat het hierbij om raamdecoratie voor in je huiskamer? Of voor raamdecoratie voor op je slaapkamer? Bij beide varianten [...]

 • Raamdecoratie

  Raamdecoratie

  Op zoek naar raamdecoratie? Bij het inrichten van je huis moet je altijd rekening met bepaalde factoren houden. Dat geldt niet alleen als je jouw huidige huis opnieuw aan het inrichten bent, maar ook als [...]

Trisq.nl

Heb je vragen over onze duo rolgordijnen? Of kun je wel wat advies gebruiken aangaande de mogelijkheden voor jouw situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je met plezier verder!

Trisq.nl – Duo rolgordijnen Delfzijl – Raamdecoratie – Sfeervolle gordijnen