Alle 9 resultaten

Duo rolgordijnen

Onze duo rolgordijnen zijn van hoogstaande kwaliteit en heel erg gemakkelijk te monteren. Door de Klemfix-technologie hoef je namelijk niet eens te boren, wat erg handig is voor bijvoorbeeld huurwoningen, waar vaak niet in de kozijnen geboord mag worden. Door de vormgeving van de duo rolgordijnen kun je daarnaast gemakkelijk zelf de sfeer in je huis bepalen. De afwisselende stroken kleur en lichtdoorlatend wit zorgen hierbij voor een speels en toch elegant effect.

Sfeervol en speels

Een van de voordelen van duo rolgordijnen hebben we eigenlijk al genoemd: de lichtdoorlatende stroken. Deze zorgen ervoor dat er nog lekker veel natuurlijk licht in je woning komt, wat voor een sfeervolle wooninrichting zorgt. Met de fijne ketting van een duo rolgordijn kun je ze daarnaast in iedere gewenste positie hangen en dus ook een ‘dicht’ rolgordijn creëren! De gordijnen kunnen worden ingekort en passen daardoor in haast elk kozijn. Door de vele verschillende kleuren passen ze ook in haast elke inrichting. Tot slot kunnen de duo rolgordijnen worden gemonteerd met het KlemFix-montagesysteem, waardoor je ze kunt bevestigen zonder schroeven te gebruiken. Ideaal voor huurwoningen of draai-/kiepramen waar niet in geboord mag worden!

  • Dubbele stroken stof
  • Lichtdoorlatend, maar toch minder inkijk en direct zonlicht
  • Fijne ketting, dus elke gewenste positie mogelijk
  • Inkorten is mogelijk
  • In verschillende kleuren verkrijgbaar
  • KlemFix-montagesysteem, dus geen schroeven nodig

Afmetingen van duo rolgordijnen

De duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar in vele verschillende afmetingen, waardoor er altijd wel een afmeting bij zit die aansluit op jouw wensen. Houd er wel rekening mee dat de bestelbreedte de totale breedte van het rolgordijn inclusief de montagestukken is. De stofbreedte is ongeveer 3 cm smaller. De bestelhoogte is de afstand tussen het hoogste punt van de montagestukken en de onderkant van de stof bij volledige uitrolling.

Inkorten

Duo rolgordijnen zijn gemakkelijk in de breedte in te korten met behulp van een ijzerzaag en een schaar. Op deze manier kun je er gemakkelijk voor zorgen dat de duo rolgordijnen perfect in je kozijnen passen. Zorg er wel voor dat je de stof voorzichtig doorknipt, vooral bij de lichtdoorlatende stroken.

Levering van duo rolgordijnen

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk met je nieuwe duo rolgordijnen aan de slag. Daarom leveren wij ze zo snel mogelijk, namelijk binnen 3 tot 7 werkdagen. En omdat we er niet van houden om verzendkosten in rekening te brengen, doen we dat ook niet. We verzenden iedere bestelling dus helemaal gratis! Daarnaast bieden we je ook nog eens 2 jaar garantie; zo zeker zijn we van ons product!

De waardering van trisq.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 114 reviews.