Alle 3 resultaten

Duo rolgordijnen op maat

Met de duo rolgordijnen van Trisq.nl bepaal je zelf de afmeting en kleur van jouw duo rolgordijn bepalen. Door de vormgeving van de duo rolgordijnen kun je daarnaast gemakkelijk zelf de sfeer in je huis bepalen. De afwisselende stroken kleur en lichtdoorlatend wit zorgen hierbij voor een heel speels en toch elegant effect. Wat voor raamdecoratie je ook op wilt hangen in je woning: je vindt het bij Trisq.nl!

Lichtdoorlatende stroken

Het grootste voordeel van de duo rolgordijnen op maat hebben we eigenlijk al genoemd: de lichtdoorlatende stroken. Hiermee heb je namelijk te maken met lekker veel natuurlijk licht in je woning, terwijl je wel voor privacy zorgt. Door de fijne ketting kun je deze stroken perfect en heel nauwkeurig voor elkaar langs bewegen, zodat je helemaal zelf kunt bepalen hoe je ze wilt hebben hangen. Daarnaast zijn de duo rolgordijnen op maat in veel verschillende kleuren verkrijgbaar, waardoor ze in haast iedere wooninrichting passen. Daarnaast zijn de duo rolgordijnen op maat te bevestigen met behulp van een klem- of kleefmontage, waardoor je geen gebruik hoeft te maken van schroeven!

  • Dubbele stroken stof
  • Lichtdoorlatend, maar toch minder inkijk en direct zonlicht
  • Fijne ketting, dus elke gewenste positie mogelijk
  • Perfect op maat geleverd
  • In verschillende kleuren verkrijgbaar
  • Montage zonder schroeven mogelijk

Afmetingen duo rolgordijnen op maat

De duo rolgordijnen worden perfect op maat geleverd. De maten die je invoert zijn dus precies de maten die je van ons geleverd krijgt. Kijk ook even op de productpagina’s zelf om te zien of je te maken hebt met een smallere stofbreedte. Hier vind je ook meer informatie over bijvoorbeeld de breedtes van de open en de dichte stofbanen.

Levering van duo rolgordijnen op maat

Om je zo snel mogelijk van je nieuwe duo rolgordijnen op maat te kunnen laten genieten, doen we ons best om deze zo snel mogelijk te leveren. Het gaat echter wel om maatwerk en we willen onze producten natuurlijk perfect afleveren, waardoor we een levertijd van ca. 15 tot 20 werkdagen aanhouden. De levering is gratis én we bieden een garantie van 2 jaar.

De waardering van trisq.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 114 reviews.