goedkope-raamdecoratie-op-maat

Goedkope raamdecoratie op maat

Ben je op zoek naar goedkope raamdecoratie op maat? Bij Trisq.nl vind je een ruim assortiment aan (duo) rolgordijnen op maat, jaloezieën op maat en plissé gordijnen op maat. Omdat je zelf de lengte en breedte kunt bepalen van je raamdecoratie, weet je altijd zeker dat je raamdecoratie past! Ook bezorgen wij je bestelling gratis bij jou thuis, zodat je niet met onverwachte kosten zit. Dankzij onze hoge kwaliteit bieden we je ook nog eens twee jaar garantie! Ben je nieuwsgierig naar ons aanbod aan goedkope raamdecoratie op maat? Bekijk hieronder een kleine selectie aan producten.

(Duo) rolgordijnen op maat

Met de goedkope (duo) rolgordijnen op maat van Trisq.nl bepaal je zelf de afmeting, de kleur en het type van jouw rolgordijn. Je hebt daarbij de keuze uit duo rolgordijnen, effen lichtdoorlatende rolgordijnen en effen verduisterende rolgordijnen, welke allemaal ook in mini-uitvoering én met cassette verkrijgbaar zijn. Zo vind je altijd het perfecte rolgordijn bij Trisq.nl!

Onze (duo) rolgordijnen worden perfect op maat geleverd. Het is zelfs mogelijk om in flinke breedtes te bestellen, zodat je raamdecoratie perfect past bij jouw ramen. Omdat we (duo) rolgordijnen op maat kunnen leveren is het ook mogelijk om zelf de kant voor de bediening te kiezen. Meer weten over onze (duo) rolgordijnen op maat?

Bekijk rolgordijnen op maat
goedkope-duo-rolgordijnen-op-maat
goedkope-jaloezieen-op-maat

Jaloezieën op maat

Met de goedkope jaloezieën op maat van Trisq.nl kun je zelf de afmeting, het materiaal, de kleur en de bediening bepalen. Ook kun je kiezen uit verschillende soorten materialen. Kies voor houten jaloezieën om een prachtige, natuurlijke uitstraling te creëren of kies voor aluminium voor een moderne en strakke vormgeving.

Met onze jaloezieën op maat ben je gegarandeerd van jarenlang plezier van je raamdecoratie. Doordat we verschillende soorten materialen en uitvoeringen in ons assortiment hebben passen jaloezieën bij bijna elke woninginrichting.

Bekijk jaloezieën op maat

Plissé gordijnen op maat

Met de goedkope plissé gordijnen op maat van Trisq.nl weet je zeker dat je raamdecoratie altijd past. Onze plissé gordijnen zijn onderverdeeld in twee varianten: enkele plissés (die trapsgewijs opgevouwen worden) en duo plissés (die een honingraatpatroon hebben). Beide varianten zijn weer verkrijgbaar in zowel lichtdoorlatende als verduisterende varianten.

Wanneer je veel lichtinval wilt behouden zonder in te leveren op je privacy zijn lichtdoorlatende plissé gordijnen een goede keuze. Wil je juist het lichtinval juist volledig filteren? Kies dan voor onze verduisterende plissé gordijnen. Wist je dat onze plissé gordijnen ook te verkrijgen zijn voor dakramen? Neem eens een kijkje bij ons assortiment en ontdek de mogelijkheden!

Bekijk plissé gordijnen op maat
goedkope-plisse-gordijnen-op-maat

Montage

Je kunt je nieuwe raamdecoratie op maat altijd monteren met behulp van een schroefmontage. Hierbij schroef je simpelweg de montagestukken op de juiste plek en bevestig je hier vervolgens je raamdecoratie aan vast. Daarnaast is het in veel gevallen zelfs mogelijk om je nieuwe raamdecoratie te monteren zonder te schroeven of boren! Dit kan met behulp van een klemmontage of met het QuickFit-montageprofiel. Lees hierover meer in onze blog!

Reiniging

Onze goedkope raamdecoratie op maat is onderhoudsarm, maar het kan voorkomen dat er een keer een vlekje op komt of dat je ze wilt reinigen. Maar hoe moet dat? Om je te helpen hebben we een artikel geschreven voor het schoonmaken van je raamdecoratie. Heb je toch nog vragen over het artikel? Neem dan gerust contact op.

Meer weten?

Heb je nog vragen over onze goedkope raamdecoratie op maat? Of heb je een vraag over de montage of reiniging van je raamdecoratie? Wat je vraag ook is, wij helpen je graag verder.

Contact