Gordijnen Den Bosch

Ben je op zoek naar mooie gordijnen voor jouw woning in Den Bosch of omstreken? Kijk dan eens in ons assortiment. Bij Trisq.nl vind je namelijk verschillende soorten gordijnen in verschillende kleuren, afmetingen en prints. Zo weet je zeker dat er altijd wel eentje tussen zit die perfect aansluit op jouw wensen.

Bekijk hier onze lichtdoorlatende gordijnen >
Bekijk hier onze semi-transparante gordijnen >

Simpel, doch effectief

Waarom zou je voor allerlei moderne vormen van raamdecoratie gaan als de standaardgordijnen de gewenste functie al kunnen vervullen? Onze ‘normale’ gordijnen zijn simpel, doch effectief. En met de verschillende prints en kleuren zit er altijd wel eentje bij die aan jouw wensen voldoet! Neem snel een kijkje in het assortiment.

Verschillende soorten gordijnen

In het assortiment van Trisq.nl vind je verschillende soorten gordijnen. Zo hebben we semi-transparante gordijnen welke  zorgen voor meer privacy én een klein beetje isolerend werken. Daarnaast hebben we lichtdoorlatende gordijnen, welke, zoals de naam al verklapt, licht doorlaten en toch een privacy- en decoratieve functie vervullen.

Gordijnen Den Bosch

Bestel als set en krijg korting!

Gordijnen heb je vaak nodig als set van twee: een voor links en een voor rechts. Om je tegemoet te komen geven we je daarom korting als je je gordijnen als set bestelt! Op de productpagina’s kun je zien om hoeveel korting het precies gaat.

Gratis levering

Wij van Trisq.nl willen graag zo duidelijk mogelijk zijn en verwarring en teleurstelling altijd voorkomen. Daarom zijn de prijzen die je in de webshop precies de prijzen die je uiteindelijk moet betalen. Geen verzendkosten, dus! Wij leveren al onze producten gratis door heel Europa.

 • gordijnen

  Gordijnen

  Ben jij op zoek naar nieuwe raamdecoratie voor in je huis? Gaat het hierbij om raamdecoratie voor in je huiskamer? Of voor raamdecoratie voor op je slaapkamer? Bij beide varianten [...]

 • Raamdecoratie

  Raamdecoratie

  Op zoek naar raamdecoratie? Bij het inrichten van je huis moet je altijd rekening met bepaalde factoren houden. Dat geldt niet alleen als je jouw huidige huis opnieuw aan het inrichten bent, maar ook als [...]

 • rolgordijn

  Rolgordijnen

  Op zoek naar Rolgordijnen? Heb jij enig idee hoe lang huizen al bestaan? Sinds het ontstaan van huizen wordt er al gebruikt gemaakt van raamdecoratie. Raamdecoratie is namelijk een element [...]

Trisq.nl

Heb je vragen over onze gordijnen? Of over de verschillen tussen de verschillende soorten in ons assortiment? Of heb je misschien wat advies nodig over welke gordijnen het beste in jouw woonsituatie passen? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij helpen je met plezier verder!

Trisq.nl – Gordijnen Den Bosch – Verduisterend – Lichtdoorlatend