Gordijnen Leeuwarden

Op zoek naar een simpele manier om veel verandering teweeg te brengen in je huis in Leeuwarden of omstreken? Wat dacht je van de gordijnen van Trisq.nl? In onze webshop vind je verschillende soorten gordijnen in allerlei prints en kleuren. Zo zit er altijd wel een soort bij die aansluit op jouw wensen!

Bekijk hier onze lichtdoorlatende gordijnen >
Bekijk hier onze semi-transparante gordijnen >

Simpel, doch effectief

Waarom zou je voor allerlei moderne vormen van raamdecoratie gaan als de standaardgordijnen de gewenste functie al kunnen vervullen? Onze ‘normale’ gordijnen zijn simpel, doch effectief. En met de verschillende prints en kleuren zit er altijd wel eentje bij die aan jouw wensen voldoet! Neem snel een kijkje in het assortiment.

Verschillende soorten gordijnen

In het assortiment van Trisq.nl vind je verschillende soorten gordijnen. Zo hebben we semi-transparante gordijnen welke zorgen voor meer privacy én een licht isolerende werking hebben. Daarnaast hebben we lichtdoorlatende gordijnen, welke, zoals de naam al verklapt, licht doorlaten en toch een privacy- en decoratieve functie vervullen.

Gordijnen Leeuwarden

Bestel als set en krijg korting!

Gordijnen heb je vaak nodig als set van twee: een voor links en een voor rechts. Om je tegemoet te komen geven we je daarom korting als je je gordijnen als set bestelt! Op de productpagina’s kun je zien om hoeveel korting het precies gaat.

Gratis levering

Wij van Trisq.nl willen graag zo duidelijk mogelijk zijn en verwarring en teleurstelling altijd voorkomen. Daarom zijn de prijzen die je in de webshop precies de prijzen die je uiteindelijk moet betalen. Geen verzendkosten, dus! Wij leveren al onze producten gratis door heel Europa.

 • Jaloezieën

  Jaloezieën

  Op zoek naar Jaloezieën? We overdrijven niet als we stellen dat de raamdecoratie bepalend is voor de uitstraling van een ruimte. Als jij bijvoorbeeld in de woonkamer van een ander huis komt, valt je oog [...]

 • gordijnen

  Gordijnen

  Ben jij op zoek naar nieuwe raamdecoratie voor in je huis? Gaat het hierbij om raamdecoratie voor in je huiskamer? Of voor raamdecoratie voor op je slaapkamer? Bij beide varianten [...]

 • Raamdecoratie

  Raamdecoratie

  Op zoek naar raamdecoratie? Bij het inrichten van je huis moet je altijd rekening met bepaalde factoren houden. Dat geldt niet alleen als je jouw huidige huis opnieuw aan het inrichten bent, maar ook als [...]

Trisq.nl

Heb je vragen over onze gordijnen? Of over de verschillen tussen de verschillende soorten in ons assortiment? Of heb je misschien wat advies nodig over welke gordijnen het beste in jouw woonsituatie passen? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij helpen je met plezier verder!

Trisq.nl – Gordijnen Leeuwarden – Semi-transparant – Verduisterend – Lichtdoorlatend