Gordijnen Nijmegen

Ga je verhuizen naar een nieuwe woning in Nijmegen of omstreken en ben je op zoek naar leuke gordijnen? Kijk dan eens in het ruime assortiment van Trisq.nl! Wij hebben lichtdoorlatende gordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen en nog veel meer. En dan leveren we ze allemaal ook nog eens gratis!

Bekijk hier onze lichtdoorlatende gordijnen >
Bekijk hier onze semi-transparante >

Simpel, doch effectief

Waarom zou je voor allerlei moderne vormen van raamdecoratie gaan als de standaardgordijnen de gewenste functie al kunnen vervullen? Onze ‘normale’ gordijnen zijn simpel, doch effectief. En met de verschillende prints en kleuren zit er altijd wel eentje bij die aan jouw wensen voldoet! Neem snel een kijkje in het assortiment.

Verschillende soorten gordijnen

In het assortiment van Trisq.nl vind je verschillende soorten gordijnen. Zo hebben we lichtdoorlatende gordijnen (gordijnen die meer sfeer en privacy creëren zonder te verduisteren), en semi-transparante gordijnen (‘standaard’ gordijnen die privacy, lichte verduistering en sfeer verzorgen), rolgordijnen en vouwgordijnen.

Gordijnen Nijmegen

Bestel als set en krijg korting!

Gordijnen heb je vaak nodig als set van twee: een voor links en een voor rechts. Om je tegemoet te komen geven we je daarom korting als je je gordijnen als set bestelt! Op de productpagina’s kun je zien om hoeveel korting het precies gaat.

Gratis levering

Wij van Trisq.nl willen graag zo duidelijk mogelijk zijn en verwarring en teleurstelling altijd voorkomen. Daarom zijn de prijzen die je in de webshop precies de prijzen die je uiteindelijk moet betalen. Geen verzendkosten, dus! Wij leveren al onze producten gratis door heel Europa.

 • Jaloezieën

  Jaloezieën

  Op zoek naar Jaloezieën? We overdrijven niet als we stellen dat de raamdecoratie bepalend is voor de uitstraling van een ruimte. Als jij bijvoorbeeld in de woonkamer van een ander huis komt, valt je oog [...]

 • gordijnen

  Gordijnen

  Ben jij op zoek naar nieuwe raamdecoratie voor in je huis? Gaat het hierbij om raamdecoratie voor in je huiskamer? Of voor raamdecoratie voor op je slaapkamer? Bij beide varianten [...]

 • Raamdecoratie

  Raamdecoratie

  Op zoek naar raamdecoratie? Bij het inrichten van je huis moet je altijd rekening met bepaalde factoren houden. Dat geldt niet alleen als je jouw huidige huis opnieuw aan het inrichten bent, maar ook als [...]

Trisq.nl

Heb je vragen over onze gordijnen? Of over de verschillen tussen de verschillende soorten in ons assortiment? Of heb je misschien wat advies nodig over welke gordijnen het beste in jouw woonsituatie passen? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij helpen je met plezier verder!

Trisq.nl – Gordijnen Nijmegen – Semi-transparant – Verduisterend – Lichtdoorlatend