Enige resultaat

Gordijnstang sets

Hang je nieuwe gordijnen op een stijlvolle manier op met onze gordijnstang sets. De sets zijn gemakkelijk samen te stellen. Selecteer hier simpelweg de lengte die je nodig hebt en selecteer vervolgens welke montage- en eindstukken je wilt gebruiken. De gordijnstangen zijn te gebruiken bij gordijnen met zeilringen en gordijnen met verdekte ophanghaken.

De gordijnstang sets van Trisq.nl brengen veel voordelen met zich mee. Zo zijn ze erg gemakkelijk te monteren en heb je de keuze om dit zowel aan de wand als aan het plafond te doen. Daarnaast zijn ze beschikbaar in veel verschillende afmetingen, waardoor je dus eigenlijk op elke gewenste plek gordijnen op kunt hangen.

De gordijnstang sets zijn geschikt voor zowel gordijnen met zeilringen als gordijnen met verdekte ophanghaken. En met het ruime assortiment aan eindstukken kun je je nieuwe gordijnen compleet naar je eigen stijl ophangen!

  • Gemakkelijke montage
  • Geschikt voor gordijnen met zeilringen én gordijnen met verdekte ophanghaken
  • Zelf kiezen uit plafond- of wandmontage
  • Ruim assortiment aan eindstukken beschikbaar

De keuze in ons ruime assortiment aan eindstukken vind je misschien al lastig, maar de volgende keuze is ook een moeilijke: welke gordijnen ga je aan je nieuwe gordijnstang hangen? Ga je voor onze lichtdoorlatende gordijnen? Of misschien voor de semi-transparante variant? Of ga je voor extra isolatie en verduistering met onze thermogordijnen? In onze blogpost ‘Raamdecoratie kiezen – haal de sfeer in huis’ helpen we je kiezen!

Raamdecoratie inkorten

De montage van de gordijnstang sets gaat eigenlijk heel gemakkelijk. Je kunt allereerst kiezen voor een wandmontage of voor een plafondmontage. Het ligt er hierbij maar net aan wat beter uitkomt in jouw situatie of aan wat je zelf de mooiste montagemethode vindt.

Monteer vervolgens de montagestukken met behulp van schroeven op de gewenste plek. Daarna kun je hier de gordijnroede gemakkelijk aan bevestigen. Tot slot hoef je alleen nog maar de gordijnen op te hangen met behulp van de handige zeilringen die al in de gordijnen zitten gedrukt!

Wil je je nieuwe raamdecoratie liever ophangen zonder hierbij in je muren of plafond te hoeven boren? Voor sommige soorten raamdecoratie is dat mogelijk met behulp van het QuickFit-profiel of de universele klemdragers van Trisq.nl! Bekijk de filmpjes hieronder voor de toepassingen en meer informatie hierover.

QuickFit-profiel en universele klemdrager

Gordijnen monteren zonder te boren
Juiste raamdecoratie bij de juiste ruimte

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk je nieuwe gordijnstang in ontvangst kunnen nemen, zodat je hier zo snel mogelijk je gordijnen aan op kunt hangen. Daarom sturen wij je jouw bestelling binnen 3 tot 7 werkdagen op. En dat doen we gratis, want niemand houdt van verzendkosten! Daarnaast bieden we je 2 jaar garantie op onze raamdecoratie; zo zeker zijn we van onze zaak.

Lees hier meer over de levering >

Heb je vragen over onze raamdecoratie? Over de specificaties en eigenschappen? Of kun je simpelweg wel wat hulp gebruiken tijdens het bestellen? Wij staan voor je klaar! Neem dus gerust contact met ons op via de telefoon, via de chat of via de e-mail!

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 17:00! Een van onze kundige medewerkers helpt je bij al je vragen!

Chat met ons tussen 10:00 en 20:00! Klik op de tekstballonnetjes rechtsonderin om een gesprek te starten en wij helpen je verder op weg!

Stuur ons een e-mail met al je vragen! Wij streven ernaar iedere e-mail binnen 24 uur te beantwoorden.

Webwinkel Keurmerk

De waardering van trisq.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 125 reviews.