Alle 8 resultaten

Lichtdoorlatende gordijnen

Creëer een stijlvolle sfeer in je huis met onze lichtdoorlatende gordijnen. Met deze gordijnen zorg je er namelijk voor dat veel lichtinval blijft behouden, terwijl je toch de mate van inkijk weet te beperken. Daarnaast zijn ze heel gemakkelijk te monteren. Je hoeft namelijk alleen maar een gordijnroede op te hangen en hier vervolgens de lichtdoorlatende gordijnen aan te hangen met behulp van de al verwerkte zeilringen. Makkelijker wordt het haast niet! Bestel de gordijnen als set van twee om voordeliger uit te zijn.

Er zijn behoorlijk wat voordelen van vitrage / lichtdoorlatende gordijnen. Zo zijn ze allereerst verkrijgbaar in verschillende prints, waardoor er al snel een soort bij zit die aansluit op jouw inrichting en wensen. Daarnaast zijn ze enorm gemakkelijk op te hangen (hier lees je meer over onder het kopje ‘Montage’).

Vitrage beperkt ook de inkijk en zorgt daarmee voor extra privacy, zonder dat je huis te donker wordt. Omdat ze lichtdoorlatend zijn en het licht filteren, wordt er een hele mooie, lichte sfeer behaald. En dit terwijl de gordijnen ook nog voor decoratie zorgen. Tot slot kan vitrage ook de akoestiek in de kamer verbeteren, omdat ze harde geluiden meer dempen.

 • In verschillende prints verkrijgbaar
 • Gemakkelijk op te hangen
 • Inkijk wordt beperkt, terwijl licht wordt behouden
 • Erg sfeervol door het filteren van licht
 • Extra privacy én extra decoratie
 • Verbeterde akoestiek
7 problemen die gordijnen oplossen
Juiste raamdecoratie voor elke ruimte

In bijna alle gevallen is het zo dat je twee gordijnen nodig hebt; één voor de linkerkant en één voor de rechterkant. En dan is het eigenlijk heel vervelend dat je twee keer dezelfde prijs moet betalen. Daarom doen we daar niet aan en geven we je altijd korting op je vitrage als je een set van twee koopt. Zo bespaar je al snel bijna 20%!

Raamdecoratie inkorten

De montage van onze lichtdoorlatende gordijnen is heel gemakkelijk uit te voeren. Er zitten namelijk al zeilringen in de bovenrand van de gordijnen verwerkt, waarmee je ze gemakkelijk aan je gordijnroede kunt hangen. Het enige wat je dus hoeft te doen, is ervoor te zorgen dat je een gordijnroede monteert. Je kunt hierbij kiezen tussen een montage op de dag en een montage in de dag.

Bij een montage op de dag monteer je de gordijnroede tegen het kozijn aan, op de muur of aan het plafond. Bij een montage in de dag monteer je de roede in het kozijn of tussen de muren. Elke manier heeft zijn voor- en nadelen, maar eigenlijk is het allemaal terug te brengen naar smaak en stijl, dus je kunt hierin zelf bepalen wat je het mooiste vindt!

Montage op de dag:

 • Je monteert de gordijnroede op het kozijn
 • Je monteert de gordijnroede op de muur
 • Je monteert de gordijnroede aan het plafond

Montage in de dag:

 • Je monteert de gordijnroede in het kozijn
 • Je monteert de gordijnroede tussen de muren
Raamdecoratie op kunststof kozijnen monteren
Gordijnstang bevestigen

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk van je nieuwe lichtdoorlatende gordijnen kunnen genieten; dat begrijpen we helemaal. Daarom sturen we deze zo snel mogelijk én gratis naar je op! Binnen 3 tot 7 werkdagen kun je ze verwachten. En we bieden je ook nog eens 2 jaar garantie op onze raamdecoratie.

Lees hier meer over de levering >

Heb je vragen over onze raamdecoratie? Over de specificaties en eigenschappen? Of kun je simpelweg wel wat hulp gebruiken tijdens het bestellen? Wij staan voor je klaar! Neem dus gerust contact met ons op via de telefoon, via de chat of via de e-mail!

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 17:00! Een van onze kundige medewerkers helpt je bij al je vragen!

Chat met ons tussen 10:00 en 20:00! Klik op de tekstballonnetjes rechtsonderin om een gesprek te starten en wij helpen je verder op weg!

Stuur ons een e-mail met al je vragen! Wij streven ernaar iedere e-mail binnen 24 uur te beantwoorden.

Webwinkel Keurmerk

De waardering van trisq.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 125 reviews.