Alle 3 resultaten

Semi-transparante gordijnen

Met de semi-transparante gordijnen van Trisq.nl zorg je voor een prachtige vorm van raamdecoratie die je daarnaast ook nog privacy kan bieden. Doe de gordijnen dicht en het is onmogelijk om hier doorheen te kunnen kijken; zelfs silhouetten zijn niet te onderscheiden. Daarnaast zorgen ze er met hun hoge stofdichtheid voor dat kou een beetje buitengehouden wordt. Ze werken dus ook nog een klein beetje isolerend.

Semi-transparante gordijnen zijn gordijnen die vaak worden gebruikt in andere ruimtes dan de slaapkamers. Een semi-transparante stof laat weinig tot geen inkijk toe, terwijl ze wel een lichtdoorlatende werking hebben. Hierdoor zijn ze perfect voor je woonkamer of studeerkamer.

De semi-transparante gordijnen hebben een licht isolerende werking en bieden je privacy zonder alles compleet te verduisteren. Door de verschillende designs zit er ook altijd wel iets bij dat bij jouw smaak past! Daarnaast zijn ze enorm gemakkelijk op te hangen.

  • Isolerende werking
  • Biedt privacy zonder te verduisteren
  • Verkrijgbaar in verschillende designs
  • Erg sfeervol door de keuze aan designs en kleuren
  • Gemakkelijk op te hangen
De 4 grootste gordijntrends van 2018
Juiste raamdecoratie voor elke ruimte

In bijna alle gevallen is het zo dat je twee gordijnen nodig hebt; één voor de linkerkant en één voor de rechterkant. En dan is het eigenlijk heel vervelend dat je twee keer dezelfde prijs moet betalen. Bij Trisq.nl vinden we dat ook. Daarom geven we je altijd korting op semi-transparante gordijnen als je een set van twee koopt. Zo bespaar je als snel bijna 20%!

Raamdecoratie inkorten

De montage van onze semi-transparante gordijnen is heel gemakkelijk uit te voeren. Er zitten namelijk al zeilringen in de bovenrand van de gordijnen verwerkt, waarmee je ze gemakkelijk aan je gordijnroede kunt hangen. Het enige wat je dus hoeft te doen, is ervoor te zorgen dat je een gordijnroede monteert. Je kunt hierbij kiezen tussen een montage op de dag en een montage in de dag.

Bij een montage op de dag monteer je de gordijnroede tegen het kozijn aan, op de muur of aan het plafond. Bij een montage in de dag monteer je de roede in het kozijn of tussen de muren. Elke manier heeft zijn voor- en nadelen, maar eigenlijk is het allemaal terug te brengen naar smaak en stijl, dus je kunt hierin zelf bepalen wat je het mooiste vindt! Bekijk hier onze montagehandleidingen.

Montage op de dag:

  • Je monteert de gordijnroede op het kozijn
  • Je monteert de gordijnroede op de muur
  • Je monteert de gordijnroede aan het plafond

Montage in de dag:

  • Je monteert de gordijnroede in het kozijn
  • Je monteert de gordijnroede tussen de muren
Raamdecoratie op kunststof kozijnen monteren
Gordijnstang bevestigen

Om je zo snel mogelijk van je nieuwe semi-transparante gordijnen te kunnen laten genieten, sturen wij je deze zo snel mogelijk op. Binnen 3 tot 7 werkdagen kun je een pakketje van ons verwachten! En die versturen we nog gratis ook, want niemand houdt van verzendkosten. Daarnaast bieden we je ook 2 jaar garantie op onze raamdecoratie. Zo weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt.

Lees hier meer over de levering >

Heb je vragen over onze raamdecoratie? Over de specificaties en eigenschappen? Of kun je simpelweg wel wat hulp gebruiken tijdens het bestellen? Wij staan voor je klaar! Neem dus gerust contact met ons op via de telefoon, via de chat of via de e-mail!

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 17:00! Een van onze kundige medewerkers helpt je bij al je vragen!

Chat met ons tussen 10:00 en 20:00! Klik op de tekstballonnetjes rechtsonderin om een gesprek te starten en wij helpen je verder op weg!

Stuur ons een e-mail met al je vragen! Wij streven ernaar iedere e-mail binnen 24 uur te beantwoorden.

Webwinkel Keurmerk

De waardering van trisq.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 125 reviews.