Gordijnstangen Amsterdam

Ben jij op zoek naar gordijnstangen voor je woning in Amsterdam of omstreken? Neem dan eens een kijkje in ons online assortiment. Hierin vind je gordijnstangen in verschillende lengtes en met een ruime keuze aan eindstukken. Daarnaast kun je natuurlijk ook bij ons terecht voor al je gordijnen. Kijk snel!

Lees hier alles over gordijnstangen >

Veel keuzes

Met de gordijnstangen van Trisq.nl heb je veel keuze. Zo kun je allereerst al kiezen uit veel verschillende lengtes en kun je vervolgens bepalen of je de stang aan het plafond of aan de wand wilt monteren. Daarna kun je nog uit een ruim assortiment aan eindstukken kiezen, waardoor je je nieuwe gordijnstangen precies op jouw interieur aan kunt laten sluiten. Tot slot hebben we nog verschillende soorten gordijnen in ons assortiment.

Gordijnen

In ons assortiment vind je verschillende soorten gordijnen. Zo hebben we lichtdoorlatende gordijnen (gordijnen die meer sfeer en privacy creëren zonder te verduisteren), en semi-transparante gordijnen (‘standaard’ gordijnen die privacy, lichte verduistering en sfeer verzorgen), rolgordijnen en vouwgordijnen.

Gordijnstangen Amsterdam

Welke moet je kiezen?

Heb je moeite met het kiezen van de juiste gordijnen/raamdecoratie voor jouw woning? Dat snappen we heel goed. Daarom hebben we verschillende blogs geschreven om je een beetje op weg te helpen. Klik hier om ze te bekijken. Hier vind je bijvoorbeeld ook de blog ‘Raamdecoratie kiezen – haal de sfeer in huis’, waarin we je, zoals de titel al verraadt, helpen om raamdecoratie te kiezen.

Gratis verzending!

Houd jij ervan om verzendkosten te betalen? Wij ook niet. Daarom gaan we dit ook niet van je vragen. Alle prijzen die je in de webshop ziet zijn de prijzen die je uiteindelijk ook moet betalen, dus er komt geen Btw of verzendbedrag meer overheen. Gratis verzending, dus, ook naar Amsterdam! Wel zo fijn tijdens het online shoppen.

 • Jaloezieën

  Jaloezieën

  Op zoek naar Jaloezieën? We overdrijven niet als we stellen dat de raamdecoratie bepalend is voor de uitstraling van een ruimte. Als jij bijvoorbeeld in de woonkamer van een ander huis komt, valt je oog [...]

 • gordijnen

  Gordijnen

  Ben jij op zoek naar nieuwe raamdecoratie voor in je huis? Gaat het hierbij om raamdecoratie voor in je huiskamer? Of voor raamdecoratie voor op je slaapkamer? Bij beide varianten [...]

 • Raamdecoratie

  Raamdecoratie

  Op zoek naar raamdecoratie? Bij het inrichten van je huis moet je altijd rekening met bepaalde factoren houden. Dat geldt niet alleen als je jouw huidige huis opnieuw aan het inrichten bent, maar ook als [...]

Trisq.nl

Heb je vragen over onze gordijnstangen? Of over ons assortiment aan gordijnen of gordijnonderdelen? Of kun je wel wat advies gebruiken? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij helpen je met alle plezier verder!

Trisq.nl – Gordijnstangen Amsterdam – Semi-transparant – Vitrage – Raamdecoratie