Ideale raambekleding voor de winter

Winters weer

Het koude, gure weer is inmiddels begonnen. De hoogste tijd om binnen de kachel lekker hoog te zetten. Deze warmte willen we ook graag binnen houden. Wat veel mensen niet weten, is dat raambekleding hier ook een belangrijke rol in speelt. Met de juiste raambekleding houd je de warmte in huis, zowel letterlijk als figuurlijk. In deze blog gaan we in op de meest ideale raamdecoratie voor de winter. Zo bespreken we de volgende punten:

  • Welke raambekleding?
  • Houd de warmte in huis
  • Besparen op je stookkosten
  • Gordijnen op maat

Welke raambekleding?

Thermogordijn

Wil je zo lang mogelijk genieten van de warmte in huis? Dan is het thermogordijn Frosty van Trisq.nl een goede optie. Door deze gordijnen ziet warmte veel minder kans om via je ramen of deuren te ontsnappen. Daarnaast hebben deze gordijnen ook een verduisterende werking. Dit maakt de thermogordijn ideaal voor zowel de woonkamer als de slaapkamer.

Plissé gordijnen

De duo plissés hebben een dubbele stoflaag (in honingraat motief), waardoor deze een goede isolerende werking hebben. Zo houd je met de duo plissés de warmte in huis en zijn ze gedurende de winter ideaal te gebruiken als raambekleding. Daarnaast is het ook mogelijk om je plissé gordijn precies op maat te krijgen waardoor je altijd passende raambekleding hebt.

Besparen op je stookkosten

Met dubbel glas houd je de warmte in huis. Daarnaast kan raambekleding dienen als een extra isolerende laag waardoor de warmte beter binnengehouden kan worden. Op deze manier zorgt raambekleding voor extra isolatie waardoor de warmte minder snel verdwijnt. Hierdoor hoef je minder te stoken, waardoor je uiteindelijk zult besparen op de stookkosten. De thermogordijnen van Trisq.nl zijn voorbeelden van raambekleding waarmee je kunt besparen op je stookkosten.

Gordijnen op maat

Bij ons is het mogelijk om je rolgordijnen, jaloezieën en plissé gordijnen op maat te krijgen. Zo hebben wij altijd de juiste raambekleding voor jouw situatie!

Meer weten?

Heb je nog vragen aangaande dit blogbericht? Neem dan gerust contact met ons op! Wij voorzien je graag van advies bij het kiezen van de juiste raambekleding.

Contact

Geef een antwoord

De waardering van trisq.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 246 reviews.