Witte jaloezieën in kantoor ophangen zonder boren

Jaloezie zonder boren

Ben je op zoek naar een montagemethode voor het monteren van je jaloezie zonder boren? Bij Trisq.nl hebben wij montageprofielen en universele klemdragers voor het schadevrij monteren van je jaloezieën. Boren of schroeven is namelijk niet nodig. Dit is ideaal voor wanneer je een huurwoning hebt waarbij er geen schade mag worden gemaakt aan de kozijnen, of wanneer je niet wilt dat de garantie van je kozijnen verloren gaat. Door de montageprofielen op het kozijn te plakken of aan draai- en kiepramen te klemmen, is de montage eenvoudig. Naast de praktische montage zorgt het voor een prachtige uitstraling.

Voordelen

  • Boren of schroeven is niet nodig

  • Je kozijnen blijven schadevrij

  • Montage is zeer eenvoudig

  • Je behoudt de garantie op je ramen en kozijnen

  • Ideaal voor huurwoningen

  • Montage voor elk type jaloezie

Een montageprofiel voor je nieuwe jaloezie

Alle 25mm jaloezieën uit ons assortiment hang je probleemloos op met onze montageprofielen. Wil je weten welke klemdrager of montageprofiel je nodig hebt wanneer je jouw jaloezie zonder boren wilt monteren? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet zodat je zeker weet dat je het juiste montageprofiel in huis hebt. Zo kun je snel aan de slag met de montage van je nieuwe raamdecoratie. Ontdek hieronder de oplossingen die Trisq jou biedt!

Tip

Wil je weten hoe je jouw raam op de juiste manier moet opmeten? Lees dan eens onze meethandleidingen. Je vindt onze meetinstructies hier.

Quickfit jaloezie klemdrager HQ
Onze QuickFit jaloezie klemdrager HQ is een klemdrager die je gemakkelijk monteert aan draai-/kiepramen. De klemdrager ‘klem’ je als het ware op het draai-/kiepraam. Doordat onze jaloezie klemdragers zijn uitgerust met het ECO dichtingsrubber wordt isolatieverlies voorkomen. Je ramen sluiten perfect aan op je kozijn en het aanslagrubber van je raam blijft onaangetast. Zo kun je jouw jaloezie schadevrij monteren zonder te hoeven boren of schroeven. De QuickFit jaloezie klemdrager HQ is geschikt voor alle 25 mm jaloezieën (standaard en op maat).

Quickfit jaloezie klemdrager zonder boren onderdelen

QuickFit universele klemdrager HQ
Met onze QuickFit universele klemdrager HQ kun je gemakkelijk je jaloezieën monteren op draai-/kiepramen dankzij het klemsysteem. Doordat de klemdragers een traploos instelbaar bereik hebben, zijn ze geschikt voor draai-/kiepramen met een aanslagdikte variërend van 3 mm tot 24 mm. Ook zijn de universele klemdragers uitgerust met het ECO dichtingsrubber om isolatieverlies te minimaliseren. De klemdrager is geschikt voor alle 25 mm jaloezieën (standaard en op maat).

Quickfit universele klemdrager hq zonder boren onderdelen

QuickFit montageprofiel
Het QuickFit montageprofiel is speciaal ontwikkeld voor het bevestigen van vrijhangende jaloezieën en jaloezieën met zijgeleiding op vaste ramen. Doordat het QuickFit montageprofiel gebruik maakt van sterk dubbelzijdig tape, kun je jouw jaloezieën monteren zonder boren.

Het QuickFit montageprofiel is ontworpen om allerlei soorten raamdecoratie te monteren op kunststof of aluminium kozijnen met behulp van sterk dubbelzijdig tape, zonder hierbij te schroeven of te boren. Het montageprofiel heeft een standaardlengte van 100 cm, waardoor de meeste ramen direct geschikt zijn voor het montageprofiel. Heb je bredere ramen? Het montageprofiel is gemakkelijk te koppelen om de reikwijdte te verlengen.

Quickfit montageprofiel onderdelen

Vragen?

Heb je nog vragen of de montageprofielen of onze jaloezieën? Of heb je een compleet andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Contact