Jaloezieën Amersfoort

Wil je graag een vertrouwde en elegante sfeer behalen in jouw woning in Amersfoort of omstreken? Neem dan eens een kijkje bij onze jaloezieën! Deze vertrouwde vorm van raamdecoratie is weer helemaal hip. Jaloezieën zijn bij Trisq.nl te verkrijgen in verschillende kleuren en we bezorgen ze gratis bij je thuis.

Lees hier meer over onze jaloezieën >

Ouderwets? Helemaal niet!

Jaloezieën hebben soms nog de reputatie dat ze ouderwets zijn, of dat ze alleen geschikt zijn voor kantoren. Niets is echter minder waar! De jaloezieën van nu zijn heel trendy en passen met hun verschillende kleuren in haast elke woninginrichting thuis. Daarnaast zijn ze ook nog makkelijk schoon te houden en hebben ze een bijzonder lange levensduur. Alleen maar voordelen dus!

Perfect je lichtinval reguleren

Het allergrootste voordeel van jaloezieën is het feit dat je hiermee perfect kunt reguleren hoeveel lichtinval en hoeveel privacy je hebt. Naast dat jaloezieën geopend en gesloten kunnen worden, kunnen ze namelijk ook in hun geheel naar boven en naar beneden worden verplaatst.

jaloezieën klant

Monteren zonder schroeven

Onze jaloezieën zijn te monteren zonder hierbij schroeven te hoeven gebruiken! Met behulp van de jaloezieën klemdrager kun je deze namelijk heel gemakkelijk aan je draai-/kiepramen ‘haken’, zonder dat je hierbij je kunststof of aluminium kozijnen hoeft te beschadigen. Heb je vaste ramen? Ook dan is bevestiging zonder schroeven mogelijk met behulp van het montageprofiel.

Gratis thuisbezorgd!

Bij Trisq.nl willen we niet dat je bij het afrekenen ineens tegen allerlei kosten aanloopt waar je niet op zit te wachten. Daarom betalen wij alle verzendkosten. Of, beter gezegd: al onze producten worden gratis bij je thuisbezorgd! Zo weet je tijdens het shoppen al precies wat je moet betalen. Wel zo fijn.

 • Jaloezieën

  Jaloezieën

  Op zoek naar Jaloezieën? We overdrijven niet als we stellen dat de raamdecoratie bepalend is voor de uitstraling van een ruimte. Als jij bijvoorbeeld in de woonkamer van een ander huis komt, valt je oog [...]

 • gordijnen

  Gordijnen

  Ben jij op zoek naar nieuwe raamdecoratie voor in je huis? Gaat het hierbij om raamdecoratie voor in je huiskamer? Of voor raamdecoratie voor op je slaapkamer? Bij beide varianten [...]

 • Raamdecoratie

  Raamdecoratie

  Op zoek naar raamdecoratie? Bij het inrichten van je huis moet je altijd rekening met bepaalde factoren houden. Dat geldt niet alleen als je jouw huidige huis opnieuw aan het inrichten bent, maar ook als [...]

Trisq.nl

Heb je vragen over onze jaloezieën? Of misschien over de verschillende montagemogelijkheden? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw situatie? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij helpen je met alle plezier verder.

Trisq.nl – Jaloezieën Amersfoort – Raambekleding – Vertrouwde kwaliteit