Jaloezieën voor kunststof kozijnen

Tegenwoordig zijn veel huizen standaard voorzien van kunststof kozijnen. Als je hier je raambekleding op wilt monteren moet je vaak boren of schroeven. In het geval van kunststof kozijnen is dit niet ideaal omdat het vrijwel altijd sporen van beschadiging achterlaat. Voor het geval je jaloezieën als raamdecoratie voor je kunststof kozijnen wilt nemen heeft Trisq.nl voor jou de perfecte oplossing. Met de QuickFit- en KlemFix-producten kun je je jaloezieën bevestigen zonder je kozijnen te beschadigen.

Aluminium jaloezieën

Jaloezieën zijn de meest ideale vorm van raamdecoratie wat betreft lichtinval en inkijk. De aluminium jaloezieën kenmerken zich door de dunne aluminium lamellen waarmee je perfect kunt reguleren hoeveel licht er je woning binnenvalt door ze in de gewenste positie te plaatsen. Daarnaast zijn jaloezieën eenvoudig schoon te houden en hebben zij een lange levensduur.

Uitgebreide keuze raamdecoratie

Montagemogelijkheden voor Jaloezieën:

– KlemFix-systeem voor draai-/kiepramen (standaard meegeleverd)
– Jaloezie klemdrager voor draai-/kiepramen
– Universele klemdrager voor draai-/kiepramen
– Montageprofiel voor vrijhangende jaloezieën
– Montageprofiel voor jaloezie met zijgeleiding

Montage zonder boren en schroeven!

KlemFix-systeem (standaard meegeleverd)

Met het standaard meegeleverde KlemFix-systeem voor draai-/kiepramen kun je je jaloezie gemakkelijk zonder te boren en schroeven bevestigen op je kunststof kozijn met behulp van de KlemFix-montagehaken. De kunststoffen miniklemmen kunnen gebruikt worden voor de montage van jaloezieën op kunststof draai-/kiepramen tot een maximale vleugeldikte van 15 mm.

QuickFit jaloezie klemdragers HQ

Klemfix rolgordijnMet de QuickFit jaloezie klemdragers HQ van Trisq.nl bevestig je gemakkelijk de jaloezieën aan de draai-/kiepramen. Ze zorgen voor een perfecte stabiliteit en zijn te gebruiken bij alle 25 mm jaloezieën. De klemdragers hebben een traploos instelbaar bereik waardoor ze geschikt zijn voor draai-/kiepramen met een aanslagdikte van 4tot 25 mm. Klem de klemdrager aan je draai-/kiepraam en haak de jaloezie hier aan vast.
Het gepatenteerde ECO dichtingsrubber zorgt ervoor dat het aanslagrubber van je draai-/kiepraam goed afgesloten blijft waardoor het isolatieverlies te verwaarlozen is.

QuickFit universele klemdrager HQ

De QuickFit universele klemdragers HQ zijn ideaal voor het bevestigen van je jaloezieën aan je draai-/kiepramen. De klemdragers zijn van zeer hoge kwaliteit en bestaan compleet uit metaal. Met de klemdragers heb je een perfecte stabiliteit en omdat deze een traploos instelbaar bereik hebben, zijn ze geschikt voor draai-/kiepramen met een aanslagdikte van 3 tot 24 mm. Haak de klemdrager op je draai-/kiepraam en bevestig vervolgens je jaloezie aan de klemdrager.
Het gepatenteerde ECO dichtingsrubber zorgt ervoor dat het aanslagrubber van je draai-/kiepramen goed afgesloten blijft waardoor isolatieverlies te verwaarlozen is.

QuickFit montageprofiel voor vrijhangende jaloezieën

Klemfix rolgordijnMet het QuickFit montageprofiel voor vrij hangende jaloezieën kun je je jaloezieën op ieder aluminium of kunststof kozijn monteren zonder te boren of te schroeven. Plak het profiel vast, laat het 12 uur hechten, monteer hier de nodige montagestukken op, en hang uiteindelijk je jaloezieën op. Doordat het QuickFit montageprofiel volledig uit aluminium bestaat is het extra sterk en duurzaam. Het is mogelijk om het profiel te verwijderen zonder stade aan te brengen of resten achter te laten.

QuickFit montageprofiel voor jaloezie met zijgeleiding

Met het QuickFit montageprofiel voor jaloezieën met zijgeleiding kun je je jaloezieën op ieder gewenste kunststof of aluminium kozijn monteren zonder te boren of te schroeven. Plak het profiel vast, laat het 12 uur hechten en hang vervolgens je jaloezieën op. Het QuickFit montageprofiel bestaat volledig uit aluminium waardoor het extra sterk en duurzaam is. Indien nodig is het profiel te verwijderen zonder schade aan te brengen of resten achter te laten op het kozijn.

Voordelen:
• Je kozijnen blijven schadevrij
• Montage is zeer eenvoudig
• Garantie op je ramen en kozijnen blijft geldig
• Geschikt voor huurhuizen

Voordelen van Trisq.nl

De jaloezieën van Trisq.nl kunnen perfect als raamdecoratie dienen voor je kunststof kozijnen. Bijkomend voordeel voor het aanschaffen van jaloezieën bij Trisq.nl is dat je op alle gordijnen een garantie hebt van 2 jaar. Daarnaast rekenen wij geen extra kosten, wat betekent dat de prijzen die je in de webshop ziet ook de uiteindelijke prijzen zijn die je betaalt. Geen extra verzendkosten dus! Dat geldt voor heel Europa.

Contact