Jaloezieën Tilburg

Ben je op zoek naar jaloezieën voor jouw woning in Tilburg of omstreken? Dan heb je ze bij dezen gevonden! In ons assortiment vind je namelijk jaloezieën in verschillende kleuren en afmetingen, zodat ze altijd in jouw huis passen. En dan bezorgen we ze ook nog gratis bij je thuis ook!

Lees hier meer over onze jaloezieën >

Ouderwets? Helemaal niet!

Jaloezieën hebben soms nog de reputatie dat ze ouderwets zijn, of dat ze alleen geschikt zijn voor kantoren. Niets is echter minder waar! De jaloezieën van nu zijn heel trendy en passen met hun verschillende kleuren in haast elke woninginrichting thuis. Daarnaast zijn ze ook nog makkelijk schoon te houden en hebben ze een bijzonder lange levensduur. Alleen maar voordelen dus!

Perfect je lichtinval reguleren

Het allergrootste voordeel van jaloezieën is het feit dat je hiermee perfect kunt reguleren hoeveel lichtinval en hoeveel privacy je hebt. Naast dat jaloezieën geopend en gesloten kunnen worden, kunnen ze namelijk ook in hun geheel naar boven en naar beneden worden verplaatst.

jaloezieën klant

Monteren zonder schroeven

Onze jaloezieën zijn te monteren zonder hierbij schroeven te hoeven gebruiken! Met behulp van de jaloezieën klemdrager kun je deze namelijk heel gemakkelijk aan je draai-/kiepramen ‘haken’, zonder dat je hierbij je kunststof of aluminium kozijnen hoeft te beschadigen. Heb je vaste ramen? Ook dan is bevestiging zonder schroeven mogelijk met behulp van het montageprofiel.

Gratis thuisbezorgd!

Bij Trisq.nl willen we niet dat je bij het afrekenen ineens tegen allerlei kosten aanloopt waar je niet op zit te wachten. Daarom betalen wij alle verzendkosten. Of, beter gezegd: al onze producten worden gratis bij je thuisbezorgd! Zo weet je tijdens het shoppen al precies wat je moet betalen. Wel zo fijn.

 • plisse gordijnen

  Plissé gordijnen kopen?

  Plissé gordijnen kopen? Ben je bezig met de inrichting van je nieuw huis? Of ben je jouw huidige inrichting zat en wil je graag een verandering in je interieur aan brengen? [...]

 • Vouwgordijn

  Vouwgordijn Bij de inrichting van je huis spelen enkele facetten een belangrijke rol. Je denkt hierbij ongetwijfeld meteen aan zaken zoals de vloer, de kleur van de muren en de [...]

 • plisse gordijnen

  Plissé gordijnen

  Hoe kunnen plissé gordijnen je interieur verfraaien? Raamdecoratie is belangrijk voor je interieur. Niet alleen bepaalt het voor een groot deel hoe je zelf tegen de inrichting aankijkt, maar ook het buitenaanzien wordt er vaak [...]

Trisq.nl

Heb je vragen over onze jaloezieën? Of misschien over de verschillende montagemogelijkheden? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw situatie? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij helpen je met alle plezier verder.

Trisq.nl – Jaloezieën Tilburg – Raambekleding – Vertrouwde kwaliteit