Alle 8 resultaten

Jaloezieën

Jaloezieën zijn waarschijnlijk de meest bekende vorm van raamdecoratie. Ze zijn een tijdje minder populair geweest, maar ze zijn nu weer volop in trek! En dat is helemaal niet zo raar. Door de positie van de lamellen aan te passen, of door de jaloezie in zijn geheel omhoog te trekken kun je namelijk precies bepalen hoeveel licht er in je huis komt en hoeveel in- en uitkijk je hebt.

De meeste producenten zijn overgestapt op PVC-jaloezieën, maar die van ons worden nog altijd gemaakt van aluminium, waardoor we je kunnen verzekeren dat ze niet krom zullen trekken.

Lees meer over jaloezieën >

Waarom jaloezieën?

We hebben het al kort genoemd: jaloezieën zijn de meest ideale raamdecoratie als het aankomt op lichtinval en inkijk. Met jaloezieën kun je namelijk perfect reguleren hoeveel licht er je woning binnenvalt en hoeveel inkijk je hierin hebt, door de lamellen precies in de gewenste positie te plaatsen. Daarnaast heb je zelfs nog de keuze om de jaloezieën in hun geheel omhoog en naar beneden te bewegen.

Daarnaast zijn onze standaard jaloezieën heel gemakkelijk schoon te houden en hebben ze een enorm lange levensduur. Omdat ze van aluminium zijn trekken ze namelijk niet krom en blijven ze heel lang goed. Tot slot zijn de jaloezieën in verschillende kleuren verkrijgbaar.

  • Perfecte regulatie van lichtinval en inkijk
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Bijzonder lange levensduur
  • In verschillende kleuren verkrijgbaar

Maatvoering

Zoals je in onze webshop kunt zien, zijn de jaloezieën in heel veel afmetingen verkrijgbaar. Hierbij geldt dat de bestelbreedte de totale breedte van de jaloezie is en dus exact is. Je hoeft er geen centimeters bij op te tellen voor het ophangsysteem. De bestelhoogte is de maximale hoogte van de jaloezie bij een volledige ‘uitrolling’. De bedieningsstok die erbij zit heeft overigens een lengte van 60 cm.

Inkorten

De standaard aluminium jaloezieën zijn helaas niet op maat te maken. Daarom hebben we maar een enorm aantal verschillende afmetingen in ons assortiment opgenomen. Maar je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen bij onze jaloezieën op maat om de perfecte afmetingen te krijgen!

Montage

De jaloezieën van Trisq.nl worden altijd geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen, zodat je direct aan de slag kunt met de montage. De montagesteunen zijn geschikt voor zowel een wand- als een plafondmontage, zodat je hier de vrije keuze in hebt. Daarnaast leveren we er ook altijd kunststoffen miniklemmen bij, welke gebruikt kunnen worden voor montage zonder boren op kunststof draai-/kiepramen tot een maximale vleugeldikte van 15 mm.

Tot slot kun je nog de bijgeleverde koordwikkelaar aan de muur bevestigen, zodat het koord niet in de weg hangt en kinderen hier niet in verstrikt kunnen raken.

Raamdecoratie op kunststof monteren

Monteren zonder boren

Onze standaard jaloezieën zijn ook te monteren zonder hierbij te hoeven boren. Zo kun je je nieuwe jaloezieën ophangen zonder je kozijnen te beschadigen. Erg handig als je bijvoorbeeld in een huurhuis woont, of wanneer je kunststof kozijnen hebt waar je liever geen gaten in boort. Dit kan allemaal met onze QuickFit- en KlemFix-producten. Bekijk ze in het filmpje hiernaast!

Monteren zonder te boren

Levering

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk van je nieuwe jaloezieën kunnen genieten. Daarom leveren wij ze binnen 3 tot 7 werkdagen bij je thuis, helemaal gratis! Wij houden namelijk, net als jij, helemaal niet van verzendkosten. Daarnaast bieden we je 2 jaar garantie op onze raamdecoratie!

Lees hier meer over de levering

De waardering van trisq.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 125 reviews.