Alle 4 resultaten

Jaloezieën op maat

Met de jaloezieën op maat van Trisq.nl kun je zelf het materiaal, de afmeting, de kleur en de bediening bepalen, zodat de jaloezieën volledig aansluiten op jouw wensen en behoeften. Zo hebben we houten jaloezieën welke een natuurlijke uitstraling geven aan jouw woning en hebben we aluminium jaloezieën voor een klassieke uitstraling. Omdat de positie van de lamellen van jaloezieën aan te passen is, en omdat de jaloezie in zijn geheel omhoog te trekken is, kun je gemakkelijk de lichtinval bepalen in je woning, evenals de hoeveelheid in- en uitkijk.

Houten en aluminium jaloezieën

Met onze jaloezieën op maat weet je zeker dat je jarenlang kunt genieten van je nieuwe raamdecoratie. In ons assortiment vind je zowel houten als aluminium jaloezieën, welke beide in veel verschillende kleuren en uitvoeringen beschikbaar zijn. Zo vind je altijd een kleur of uitvoering die perfect bij jouw wooninrichting past. Daarnaast is de gemakkelijke montage ook zeker als voordeel te noemen. Er is zelfs een montage mogelijk waarbij je geen gebruik hoeft te maken van boren of schroeven! Ook kun je bij de jaloezieën op maat kiezen of je gebruik wilt maken van zijgeleiding, voor de meest strakke afwerking.

  • Perfect op maat geleverd
  • Zeer hoge kwaliteit
  • Veel verschillende kleuren en uitvoeringen
  • Gemakkelijke montage
  • Montage zonder schroeven mogelijk!
  • Zijgeleiding mogelijk

Afmetingen van jaloezieën op maat

Wij leveren deze jaloezieën tot op de millimeter nauwkeurig op maat. De maten die je invoert zijn dus precies de maten die je van ons geleverd krijgt. Bij de jaloezieën geldt daarbij dat de lamellen even breed zijn als de profielen, dus daar hoef je geen rekening mee te houden. Bekijk voor meer informatie over de maatvoering en de afwerking ook de producten zelf.

Levering van jaloezieën op maat

Je wilt je nieuwe op maat gemaakte jaloezieën natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Daar doen we dan ook ons uiterste best voor. Omdat het om maatwerk gaat en we dit zo perfect mogelijk af willen werken, hanteren we een levertijd van ca. 15 tot 20 werkdagen. De levering is dan gelukkig wel gratis. En daarnaast bieden we je ook nog eens 2 jaar garantie op de raamdecoratie!

De waardering van trisq.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 114 reviews.