Alle 2 resultaten

Aluminium jaloezieën op maat

Met de aluminium jaloezieën op maat van Trisq.nl creëer je een klassieke uitstraling in je woning. Bepaal zelf de hoeveelheid lichtinval en privacy door de positie van de lamellen aan te passen of door de jaloezie in zijn geheel omhoog te trekken. Omdat onze jaloezieën gemaakt zijn van aluminium trekken de lamellen niet krom zoals bij PVC jaloezieën. Doordat onze aluminium jaloezieën ook nog eens verkrijgbaar zijn in 23 kleuren is er altijd een jaloezie die aansluit op jouw wensen en behoeften. Wat voor raamdecoratie je ook op wilt hangen in je woning: je vindt het bij Trisq.nl!

Aluminium van hoge kwaliteit

De aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in zowel 25 mm als 50 mm variant, beide in een breed scala aan kleuren. Ze zijn gemakkelijk te monteren en er zijn (voor de 25 mm variant) zelfs montagemogelijkheden waarbij je de jaloezieën kunt monteren zonder schroeven te gebruiken. De jaloezieën worden perfect op maat geleverd, zodat ze precies in jouw wooninrichting passen. Daarnaast zijn de aluminium jaloezieën van zeer hoge kwaliteit en trekken ze niet krom door warmte, omdat ze van aluminium zijn. We zijn zelfs zo overtuigd van de kwaliteit van onze jaloezieën, dat we je er 2 jaar garantie op bieden. En dan worden ze nog eens gratis thuisbezorgd ook.

  • In verschillende kleuren verkrijgbaar
  • Gemakkelijk te monteren
  • Montage zonder schroeven mogelijk – 25 mm variant
  • Perfect op maat geleverd
  • Trekken niet krom door warmte

Afmetingen van aluminium jaloezieën op maat

Wij leveren de aluminium jaloezieën perfect op maat. De maten die je invoert, zijn dus ook precies de maten die je krijgt. Je kunt hierbij zelf kiezen aan welke kant je de bediening wilt hebben en of je gebruik wilt maken van zijgeleiding. En je hebt dus de keuze uit lamellen met een breedte van 25 mm of een breedte van 50 mm.

Levering van aluminium jaloezieën op maat

Je wilt je nieuwe aluminium jaloezieën natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Daar doen wij ons best voor, maar omdat het om maatwerk gaat en we dit zo perfect mogelijk uit willen voeren, hanteren we een levertijd van ca. 15 tot 20 werkdagen. De levering is gratis en we bieden je ook 2 jaar garantie.

De waardering van trisq.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 114 reviews.