Alle 2 resultaten

Houten jaloezieën op maat

Met de op maat gemaakte, houten jaloezieën van Trisq.nl creëer je een natuurlijke uitstraling in je woning. Bepaal zelf de hoeveelheid lichtinval en privacy door de positie van de lamellen aan te passen of door de jaloezie in zijn geheel omhoog te trekken. Onze houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Zodoende is er altijd een jaloezie die aansluit op jouw wensen en behoeften. De klassieke variant is verkrijgbaar in allerlei houtsoorten(/-kleuren) en is  afgewerkt met prachtige houtnerven. De moderne variant is glad en strak afgewerkt in meerdere moderne kleuren.

Prachtige, natuurlijke uitstraling

De houten jaloezieën zijn gemakkelijk te monteren met behulp van een schroefmontage. Daarnaast worden de houten jaloezieën perfect op maat geleverd en zijn grote breedtes ook geen probleem. De jaloezieën worden in verschillende uitvoeringen en kleuren geleverd, waardoor ze altijd in jouw woninginrichting passen. Daarnaast zorgen de houten jaloezieën voor een prachtige, natuurlijke uitstraling waar je, gezien de hoge kwaliteit van de producten, jarenlang van kunt genieten. We bieden je 2 jaar garantie op onze raamdecoratie en bezorgen het gratis bij je thuis.

  • Gemakkelijke montage
  • In meerdere kleuren verkrijgbaar
  • Perfect op maat geleverd
  • Zeer hoge kwaliteit
  • Natuurlijk en tegelijk modern
  • 2 jaar garantie
  • Gratis thuisbezorgd

Afmetingen van houten jaloezieën op maat

Wij leveren de houten jaloezieën perfect op maat. De maten die je invoert, zijn dus ook precies de maten die je krijgt. Je kunt hierbij zelf kiezen waar je de bediening van de jaloezie wilt hebben en of je gebruik wilt maken van zijgeleiding. De lamellen hebben een breedte van 50 mm, waardoor ze een robuust karakter hebben.

Levering van houten jaloezieën op maat

We begrijpen heel goed dat je je nieuwe houten jaloezieën graag zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Omdat het echter om maatwerk gaat en omdat we dat zo perfect mogelijk willen afleveren, hanteren we een levertijd van ca. 15 tot 20 werkdagen. De levering is gelukkig wel gratis én we bieden je een garantie van 2 jaar.

De waardering van trisq.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 114 reviews.