Alle 4 resultaten

Jaloezieën in standaard maten

Jaloezieën zijn waarschijnlijk de meest bekende vorm van raamdecoratie. Ze zijn vroeger bekend gemaakt als dé raamdecoratie voor kantoren, maar tegenwoordig worden ze zo mooi geproduceerd dat ze ook een geweldige toevoeging zijn aan elke woninginrichting. Daarnaast zijn ze eigenlijk de meest ideale raamdecoratie als het aankomt op lichtinval en inkijk. Bekijk onze jaloezieën hieronder, of lees nog verder naar onderen meer informatie.

Ideale raamdecoratie

We hebben het al kort genoemd: jaloezieën zijn de meest ideale raamdecoratie als het aankomt op lichtinval en inkijk. Met jaloezieën kun je namelijk perfect reguleren hoeveel licht er je woning binnenvalt en hoeveel inkijk je hierin hebt, door de lamellen precies in de gewenste positie te plaatsen. Daarnaast heb je zelfs nog de keuze om de jaloezieën in hun geheel omhoog en naar beneden te bewegen. De standaard jaloezieën zijn heel gemakkelijk schoon te houden en hebben ze een enorm lange levensduur. Omdat ze van aluminium zijn trekken ze namelijk niet krom en blijven ze heel lang goed. Tot slot zijn de jaloezieën in verschillende kleuren verkrijgbaar.

  • Gemakkelijke montage
  • Zowel wand- als plafondmontage mogelijk
  • In meerdere kleuren verkrijgbaar
  • Aluminium, dus trekt niet krom door warmte
  • Wordt geleverd inclusief bevestigingsmaterialen
  • Hoge kwaliteit

Afmetingen van jaloezieën

Zoals je in onze webshop kunt zien, zijn de jaloezieën in heel veel afmetingen verkrijgbaar. Hierbij geldt dat de bestelbreedte de totale breedte van de jaloezie is en dus exact is. Je hoeft er geen centimeters bij op te tellen voor het ophangsysteem. De bestelhoogte is de maximale hoogte van de jaloezie bij een volledige ‘uitrolling’. De bedieningsstok die erbij zit heeft overigens een lengte van 60 cm.

Inkorten

De standaard aluminium jaloezieën zijn helaas niet op maat te maken. Daarom hebben we maar een enorm aantal verschillende afmetingen in ons assortiment opgenomen. Maar je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen bij onze jaloezieën op maat om de perfecte afmetingen te krijgen!

Levering van jaloezieën

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk van je nieuwe jaloezieën kunnen genieten. Daarom leveren wij ze binnen 3 tot 7 werkdagen bij je thuis, helemaal gratis! Wij houden namelijk, net als jij, helemaal niet van verzendkosten. Daarnaast bieden we je 2 jaar garantie op onze raamdecoratie!

De waardering van trisq.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 114 reviews.