De juiste raamdecoratie voor elke ruimte in huis

prachtige vorm van raamdecoratie voor je huis

Je huis is de plek waar je tot rust wilt komen. Tot rust kom je pas echt wanneer je je helemaal thuis voelt in je huis. Het design van je interieur bepaalt mede of jij je thuis voelt in je huis. Een belangrijk onderdeel hiervan is de raamdecoratie. Maar welke vorm van raamdecoratie gebruik je nu eigenlijk in elke ruimte van je huis? In deze blog geven wij je informatie over de volgende keuzemogelijkheden in raamdecoratie: raamdecoratie op maat en welke raamdecoratie je gebruikt voor de verschillende ruimtes in huis, denk hierbij aan de woonkamer, slaapkamer en kinderkamer.

  • Keuze in raamdecoratie
  • Gordijnen op maat
  • Kinderkamer
  • Slaapkamer

  • Woonkamer

Keuze in raamdecoratie

Raamdecoratie is er in allerlei soorten en maten. Van gewone gordijnen en rolgordijnen tot de moderne plissé gordijnen in een veelvoud van verschillende kleuren en maten. Ook is er de mogelijkheid bij Trisq.nl om je gordijnen op maat te laten maken.

Gordijnen op maat

In de woonkamer en slaapkamer zijn gordijnen onmisbaar. Het kan voorkomen dat de standaard gordijnmaten niet passend zijn voor jouw ramen. Bij Trisq.nl bestaat er de mogelijkheid om eenvoudig je raamdecoratie zelf op maat te maken. Met behulp van de handleiding maak jij in 4 stappen je gordijnen op maat.

Kinderkamer

Gordijnen zijn zeer sfeerbepalend! Maar welke gebruik je nou in welke ruimte? Met de ruime mogelijkheid aan kleuren zijn de jaloezieën van Trisq.nl een leuke optie om de kinderkamer een fleurig karakter te geven. Geef je toch de voorkeur aan gordijnen? Kies dan voor een lichte gordijnstof. Zo zorg je voor een rustige sfeer en doe je het kleine kinderkamertje optisch groter lijken.

Slaapkamer

Wanneer je op zoek bent naar raamdecoratie voor de slaapkamer dan zijn er verschillende mogelijkheden. Wil je graag de hoeveelheid binnenkomend licht kunnen regelen, dan zijn jaloezieën of plissé gordijnen handige opties. Deze zijn tevens ook goed te gebruiken voor de badkamer. Rolgordijnen zijn daarentegen weer handig om de slaapkamer mee te verduisteren.

Woonkamer

Naast verduisterende rolgordijnen zijn er ook lichtdoorlatende rolgordijnen. Deze hangen ook prachtig in je woonkamer. Heb je een wat kleinere woning of smalle ramen? Denk dan eens aan vouwgordijnen. Deze nemen minder ruimte in dan een normaal gordijn. Zij bedekken het raam wel, maar niet de radiator.

Wil je in je kamer kunnen spelen met het licht en tevens de keuze hebben uit een enorme hoeveelheid aan kleuren? Kies dan voor jaloezieën of plissé gordijnen! Je kunt ze precies zo instellen dat je kunt genieten van een ruime hoeveelheid binnenkomend licht zonder je privacy te verliezen.

Vragen of hulp nodig?

Zoals je ziet zijn de mogelijkheden enorm. Zelfs voor de verschillende ruimtes zijn verschillende soorten raamdecoratie mogelijk. Het kan heel goed zijn dat je nog vragen hebt over de verschillende soorten raamdecoratie of dat je hulp nodig hebt bij het uitkiezen hiervan. Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste gordijnen.

Contact

Geef een antwoord

De waardering van trisq.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 246 reviews.