Kant-en-klaar gordijnen Groningen

Wil je graag op een eenvoudige manier je nieuwe woning in Groningen of omstreken voorzien van raamdecoratie? Wat dacht je van de kant-en-klaar gordijnen van Trisq.nl? Al onze producten zijn eenvoudig te monteren en gemakkelijk in te korten. En we leveren ze nog gratis bij je thuis ook!

Uitgebreid assortiment!

In ons uitgebreide assortiment vind je kant-en-klaar gordijnen die aan al je wensen voldoen. Welke stijl je ook wilt behalen en hoe je je woning ook in wilt richten: wij hebben de bijpassende gordijnen. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze zwarte jaloezieën (die prachtig staan bij witte muren) of bij onze witte plissé gordijnen (die zelfs gemakkelijk op draai-/kiepramen te bevestigen zijn).

Alle soorten en maten

Onze kant-en-klaar gordijnen zijn beschikbaar in allerlei verschillende soorten en maten, zodat er al snel een maat bij zit die perfect past. Heb je toch een afwijkende maat nodig? Dat is geen probleem, want onze kant-en-klaar gordijnen zijn gelukkig gemakkelijk in te korten. Lees hier meer over hoe dat precies moet.

Inspiratie - Lichtdoorlatend gordijn

Het wordt nóg makkelijker!

Naast het feit dat onze gordijnen kant-en-klaar zijn, zijn ze ook nog te bevestigen zonder te schroeven of te boren! Met onze KlemFix- en QuickFit-onderdelen kun je ze namelijk zo aan je draai-/kiepramen klemmen, of je kunt ze op vaste kozijnen plakken. Lees er hier meer over. Zo wordt het nóg makkelijker!

Trisq.nl blog

Wil je weten hoe je raamdecoratie moet reinigen? Hoe je het in moet korten? Of wat de voor- en nadelen van de verschillende gordijnen zijn? Lees dit en nog veel meer in onze blog! Hou hem ook in de gaten, want we zetten er regelmatig een nieuwe post op!

 • gordijnen

  Gordijnen

  Ben jij op zoek naar nieuwe raamdecoratie voor in je huis? Gaat het hierbij om raamdecoratie voor in je huiskamer? Of voor raamdecoratie voor op je slaapkamer? Bij beide varianten [...]

 • Raamdecoratie

  Raamdecoratie

  Op zoek naar raamdecoratie? Bij het inrichten van je huis moet je altijd rekening met bepaalde factoren houden. Dat geldt niet alleen als je jouw huidige huis opnieuw aan het inrichten bent, maar ook als [...]

 • rolgordijn

  Rolgordijnen

  Op zoek naar Rolgordijnen? Heb jij enig idee hoe lang huizen al bestaan? Sinds het ontstaan van huizen wordt er al gebruikt gemaakt van raamdecoratie. Raamdecoratie is namelijk een element [...]

Trisq.nl

Heb je vragen over onze kant-en-klaar gordijnen? Of over hoe ze je in kunt korten? Of over hoe je ze moet monteren? Of over iets anders? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Dan helpen wij je met alle plezier verder!

Trisq.nl – Kant-en-klaar gordijnen Groningen – Raambekleding – Klaar voor gebruik – Online gordijnen kopen