Kant-en-klaar gordijnen

Kant-en-klaar gordijnen, gelijk op te hangen!

Als je je huis (opnieuw) gaat inrichten kies je vaak voor nieuw behang of ga je je je muren opnieuw verven, er komen nieuwe banken en er mag ook best een nieuwe kast komen. Waar veel mensen niet direct aan denken is de raamdecoratie. Wanneer je het interieur wilt veranderen, heb je vaak ook nieuwe raamdecoratie nodig. Ben je op zoek naar een mooie én makkelijke oplossing die aansluit op jouw wensen en op jouw smaak? De kant-en-klaar gordijnen van Trisq.nl bieden een voordelige en enorm sfeervolle uitkomst. Deze gordijnen zijn direct klaar voor gebruik en kun je zo ophangen.

Uitgebreid assortiment

Ons assortiment aan kant-en-klare gordijnen is behoorlijk groot. Zo hebben we bamboe rolgordijnen, duo rolgordijnen en buitenrolgordijnen; effen vouwgordijnen en bamboe vouwgordijnen; jaloezieën en plissé gordijnen; en lichtdoorlatende. Het maakt dus niet uit hoe jij het interieur opnieuw inricht, wij hebben altijd een vorm van raamdecoratie die bij jouw stijl past.

Combineren van raamdecoratie

Wat heel leuk is om te doen, is het combineren van verschillende soorten raamdecoratie. Met twee verschillende soorten gordijnen voor één raam kun je bijvoorbeeld perfect reguleren hoeveel inkijk of lichtinval je hebt. Zo kun je heel handig je raamdecoratie zó inrichten dat het perfect is voor overdag en voor ’s avonds.

 • Plissé gordijnen in combinatie met normale gordijnen
 • Lichtdoorlatende gordijnen

 • Rol- of vouwgordijnen gecombineerd met hanggordijnen
 • Plissé gordijnen met rolgordijnen

Eenvoudige montage

De montage van onze kant-en-klaar gordijnen is in principe heel simpel. In bijna alle gevallen hoef je slechts de montagestukken vast te schroeven en kun je vervolgens de gordijnen er al aan ophangen. Simpeler kan haast niet. De hanggordijnen zijn zelfs al voorzien van zeilringen, zodat je deze direct aan een gordijnroede op kunt hangen!

Zonder schroeven!

Wil je niet in je kozijnen boren of schroeven? Dan bieden we ook de mogelijkheid om je nieuwe raamdecoratie zonder schroeven te monteren! Met onze QuickFit- en KlemFix-montagemethoden klem of plak je je gordijnen namelijk gemakkelijk vast. Deze montagesystemen maken het nog eenvoudiger om je nieuwe raamdecoratie op te hangen. Wil je weten hoe dit werkt? Lees er dan hier meer over.

Kant-en-klaar gordijnen inkorten

Passen de standaardmaten in ons assortiment net niet op de plek die jij voor ogen hebt? Dat is geen probleem, want al onze kant-en-klaargordijnen zijn gemakkelijk in te korten. De ene soort misschien wat gemakkelijker dan de ander, maar veel moeite zal het je niet kosten. De hanggordijnen zijn in te korten met behulp van een strijkband, terwijl je de bamboe rolgordijnen eenvoudig inkort met een zaagje en schaar. Zo is alle raamdecoratie zelf in te korten. Meer weten over het inkorten? Lees dan ook eens onze blogpost over raamdecoratie inkorten.

Het gemak van online gordijnen kopen

Het gemak van Trisq.nl zit ‘m in een paar elementen. Ten eerste in onze kant-en-klaargordijnen, die direct te gebruiken zijn. Ten tweede in de levering, die altijd gratis is (door heel Europa)! En ten derde in het enorm gemakkelijke bestelproces. Gordijnen online kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest! Bekijk direct

 • Jaloezieën

  Jaloezieën

  Op zoek naar Jaloezieën? We overdrijven niet als we stellen dat de raamdecoratie bepalend is voor de uitstraling van een ruimte. Als jij bijvoorbeeld in de woonkamer van een ander huis komt, valt je oog [...]

 • gordijnen

  Gordijnen

  Ben jij op zoek naar nieuwe raamdecoratie voor in je huis? Gaat het hierbij om raamdecoratie voor in je huiskamer? Of voor raamdecoratie voor op je slaapkamer? Bij beide varianten [...]

 • Raamdecoratie

  Raamdecoratie

  Op zoek naar raamdecoratie? Bij het inrichten van je huis moet je altijd rekening met bepaalde factoren houden. Dat geldt niet alleen als je jouw huidige huis opnieuw aan het inrichten bent, maar ook als [...]

Trisq.nl

Heb je vragen over onze kant-en-klare gordijnen? Of over het inkorten, de montage, het combineren of het monteren zonder schroeven? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Trisq.nl – kant-en-klaar – Gordijnen – Raamdecoratie – gemakkelijk