Klemfix montage raam uitgelicht

KlemFix

Er wordt vaak gedacht dat het niet mogelijk is om rolgordijnen in huurhuizen te monteren, omdat je niet in kozijnen mag boren. Hetzelfde geldt voor draai-/kiepramen waarbij boren vaak niet mogelijk is omdat het kozijn het niet toelaat. Daarom leveren wij al onze standaard jaloezieën, plissés en rolgordijnen met een gemakkelijk montagesysteem voor draai-/kiepramen, namelijk het KlemFix-systeem.

Voordelen

  • Je kozijnen blijven schadevrij

  • Montage is zeer eenvoudig

  • Je behoudt de garantie op je ramen en kozijnen

  • Ideaal voor huurwoningen

Met het KlemFix-systeem kun je gemakkelijk je nieuwe raamdecoratie ophangen aan kozijnen met draai-/kiepramen, zonder dat je hoeft te boren in je kozijnen. Zo voorkom je dat de garantie van je kozijnen komt te vervallen. Ook kun je de klemmen gemakkelijk verwijderen en wanneer je bijvoorbeeld gaat verhuizen. Doordat KlemFix zich vastklemt aan het kozijn, blijven je kozijnen schadevrij.

Montage instructies: Universele klemdragers

Montage instructies: QuickFit profiel

Montage

Je kunt jouw raamdecoratie eenvoudig monteren met behulp van de KlemFix montagemethode. Het monteren ervan gaat erg eenvoudig. Je begint met het plaatsen van de klemdragers op het draai-/kiepraam. Vervolgens haak je de jaloezie in de klemdrager en en draai je de hendel van de klemdrager dicht. Wanneer je gebruik maakt van een klemdrager voor de zijgeleiding kun je deze eenvoudig vastzetten. Hierna breng je het spandraad op lichte spanning en zet je het spanblok in de klemdrager.

Wil je meer informatie over de montage van de KlemFix montagemethode? Lees dan ook eens onze montagehandleidingen. Hierin leggen wij stap voor stap uit hoe je jouw raamdecoratie kunt monteren met behulp van het KlemFix montagesysteem. Het is ook mogelijk om onze montagehandleidingen te downloaden. Zo kun je ze rustig doorlezen en zorg je ervoor dat het montageproces snel en soepel verloopt. Bekijk ook eens onze instructievideo’s over het KlemFix montagesysteem voor standaard plissé gordijnen en rolgordijnen.

Bekijk montagehandleidingen

Vragen?

Heb je nog vragen over de KlemFix montagemethode? Of heb je een vraag over een van onze andere montagemethodes? Wat je vraag ook is, wij helpen je graag verder op weg. Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact