Focus ICT

Focus-ICT BV is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op persoonlijke benadering op het gebied van alle ICT activiteiten van beheer (zowel actief als proactief) tot het leveren van hardware. Ook heeft de klant bij Focus-ICT BV de mogelijkheid om zijn volledige netwerk te huren. Focus ICT BV werkt dan ook samen met Business IT Rent, een verhuurorganisatie die zich al ruimschoots heeft onderscheiden met allerlei ICT verhuuractiviteiten. U kunt bij Focust-ICT BV terecht om de ideale oplossing te huren of kopen en voor een netwerkbeheerder die u ondersteunt.

Focus-ICT BV biedt de onderstaande diensten en aan:

Systeem- en netwerkbeheer
Voor bedrijven en organisaties geldt dat het volgens de wet verplicht is om software legaal te gebruiken. Indien dit niet het geval is, kunt u een hoge geldboete opgelegd krijgen. De BSA is de organisatie die een audit bij uw bedrijf kan uitvoeren om uw software gebruik te controleren. Wat is de status van uw licenties? Hoeveel licenties gebruikt u en voor hoeveel licenties heef u betaald? Focus-ICT kan voor u een rapportage maken wat de huidige stand van zaken is.

Systeem- en netwerkbeveiliging
Diensten Managed Mail SecurityVirus en Spam beveiliging specifiek ontwikkeld voor het MKB en hun System Integrators. Mailshield biedt het MKB een antispam en antivirus systeem wat tot voor kort slechts betaalbaar was voor de grote bedrijven, het Mailshield systeem filtert al uw binnen-komende mail eerst op een externe server, en zet alleen de schone, werkelijke email door naar uw netwerk.

Managed services
Heeft u ook zoveel last van spam? Focus-ICT biedt u de mogelijkheid om uw Anti-spam oplossing te laten verlopen via een dienst genaamd Managed Mail Security. Desgewenst kunnen wij ook een Anti-spam oplossing binnen uw eigen netwerk inrichten.

Consultancy Projecten
Kennis en ervaring op het gebied van netwerken algemeen en netwerksecurity en VoIP in het bijzonder zijn kerntaken van Focus-ICT. Wij bieden u de mogelijkheid om geheel onafhankelijk advies en ondersteuning te bieden op deze zaken.

Focus-ICT biedt de mogelijkheid om voor bepaalde werkzaamheden en bepaalde periodes een aantal mensen te detacheren. Wenst u meer informatie over een of meerdere van bovengenoemde zaken, vraag dan naar een vrijblijvend gesprek met een van onze account managers.

VoIP Communicatie
Voice over IP (VoIP), ofwel telefonie over uw datanetwerk of het Internet. VoIP is een oplossing die voortkomt uit de alsmaar voortdurende ontwikkelingen op het gebied van datanetwerken, de vooruitgang van het Internet en alle daarbij komende mogelijk-heden. De ontwikkelingen gaan snel en iedereen wil bereikbaarheid en beschikbaarheid of het nu thuis is, op het werk of onderweg. Wat houdt een VoIP oplossing nou werkelijk in en wat zijn de voor- en misschien ook wel nadelen van een dergelijke oplossing? Welke oplossing is voor u interessant? Allemaal vragen waar Focus-ICT een duidelijk antwoord op kan geven. In een vrijblijvend gesprek met een specialist van Focus-ICT zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Verhuur
Wij kunnen zorg dragen voor korte-, lange termijn verhuur van A-merk automatiserings producten. Van notebooks tot servers inclusief OS, dit kan al vanaf één dag. Voor bijvoorbeeld: een presentatie, een evenement, een (personeels)-training, een jaarvergadering of voor tijdelijke kantooruitbreiding biedt Focus-ICT u de mogelijkheid om al uw apparatuur in één keer te huren incl. (remote) beheer.

Focus-ICT is partner van diverse vooraanstaande leveranciers. Door deze samen-werking heeft Focus-ICT BV toegang tot de nieuwste technologieën en ondersteuning. Naast onderstaande leveranciers kijkt Focus-ICT BV ook naar alternatieven, zodat Focus-ICT BV u altijd een passend en onafhankelijk advies geven.

Heeft u interesse of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met Focus-ICT BV via 0528-261006, of stuur een mail naar info@focus-ict.nl.