HPS Hekwerk

Al meer dan 30 jaar produceert HPS Hekwerk maatwerk sierhekwerk voor elke vraag en prijs. Elke gewenste stijl is mogelijk. Wanneer nodig kunnen er geautomatiseerde poorten worden geplaatst om het sierhekwerk van een veiligheidsfunctie te voorzien. Door ervaring en opgebouwde kennis staan de vakmensen van HPS Hekwerk garant voor kwaliteit en vakmanschap. De meeste producten worden door HPS Hekwerk zelf gelast of gesmeed. Zo kan HPS Hekwerk de kwaliteit waarborgen die u verwacht. HPS Hekwerk heeft de volgende producten in haar assortiment:

Hekwerken
Hekwerken zorgen naast beveiliging en het afbakenen van uw terrein ook voor een stuk sfeer en bescherming, hekwerken zijn er in allerlei varianten en zijn eenvoudig zelf samen te stellen. U kunt bij het samenstellen kiezen uit een uitgebreid kleurenpalet, afmetingen,afwerkingen en soorten poorten.

Poorten
Met poorten u kunt u op een veilige manier uw terrein afsluiten. Er zijn verschillende modellen en materialen waar poorten van gemaakt kunnen zijn. HPS Hekwerk levert alle soorten poorten met een grote variatie aan afwerkingen en kleuren. Ook is het mogelijk om de poorten automatisch bij aankomst te laten opengaan of te voorzien van intercom en camerasystemen.

Balustrade
Een balustrade biedt ontzettend veel mogelijkheden, voor binnen en buiten. Een balustrade, is een hek om uw balkon, dakterras, overloop of trap. Deze hekwerken zijn stevig en bieden u bescherming. Balustrades worden van verschillende materialen gemaakt zoals: hout, roestvrijstaal of aluminium. Naast de materialen zijn balustrades er ook in verschillende stijlen. De hekwerken kunnen heel strak worden vormgegeven, maar ook juist heel klassiek.

Beveiliging
Met een hekwerk of een poort is uw terrein prima beveiligd, maar als u bijvoorbeeld een groot terrein heeft of niet op de begane grond woont kan extra beveiliging fijn zijn. HPS Hekwerk levert naast hekwerk en poorten ook intercom, sloten, camerasystemen en overklimbeveiliging.

Verder hanteert HPS Hekwerk schappelijke prijzen en biedt HPS Hekwerk de mogelijkheid tot het maken van een sierhekwerk of poort op maat helemaal naar uw behoefte?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of heeft u interesse in een van onze producten? Neem dan vrijblijvend contact op met HPS Hekwerk via 0615886075 of bezoek onze vestiging in Emmen!

Navigeer snel naar: