Hydrowear

Hydrowear is het snelst groeiende Nederlandse werkkledingmerk en is sinds 2001 op de Nederlandse markt verkrijgbaar. Hydrowear ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt hoogwaardige en zeer duurzame bedrijfskleding welke zich kenmerkt door het zeer hoge draagcomfort met zeer veel nuttige details in de kleding verwerkt. Hydrowear-fabrieksverkoop biedt het complete assortiment van Hydrowear inclusief de outlet van Hydrowear. Peter Holding, waar Hydrowear-fabrieksverkoop onderdeel van is, is gevestigd in het centrale voorraadpunt van Hydrowear en kan daarom meteen vanuit deze voorraad leveren.

Hydrowear-fabrieksverkoop levert in geheel Europa Hydrowear producten meteen vanuit de centrale voorraad. Wij leveren inmiddels aan een groot aantal bedrijven in en buiten Nederland (waaronder Shell, NAM, KLP, KCA Deutag, Halliburton, Essent en een aantal grote gemeenten). Service en snel leveren staan bij ons voorop.

Hydrowear heeft de onderstaande producten in haar assortiment:

Frast Atex Offshore
Deze kleding is vlam- en hittebestendig (Fire Resistant). Daarnaast beperkt de kleding een hoge ladingopbouw op het buitenweefsel en het verspreiden hiervan, waardoor de kleding als antistatisch (AST) bestempeld kan worden. De kleding zorgt hiermee voor een vermindering van het explosierisico, waardoor het tevens bescherming biedt in Atex-zones (atmosphères explosible). De kleding is in verschillende categorieën verkrijgbaar, namelijk in broeken, in jassen, in overalls en in overig.

Hi Vis Reflectie
Deze producten zorgen voor een goede zichtbaarheid (high visibility) in potentieel gevaarlijke situaties. Door het gebruik van retroreflecterend materiaal komt deze zichtbaarheid tot stand. Door de jarenlange ervaring van Hydrowear heeft Hydrowear haar ontwerpen geperfectioneerd, waardoor de Hi Vis Reflectie producten qua helderheid van het gereflecteerde licht het hoogste niveau van norm EN471 overtreffen. De kleding is beschikbaar in broeken, jassen, overalls en overig.

Workwear Kleding
Deze kleding heeft Hydrowear speciaal ontworpen voor de bouw, installatie en zwaar industrieel werk. Met de jarenlange ervaring heeft Hydrowear ervoor gezorgd dat de kleding wordt gekenmerkt door het hoge draagcomfort en door de vele nuttige details die in het ontwerp verwerkt zijn, waardoor de kleding bijzonder handig in gebruik is. In het assortiment van Hydrowear vindt u Workwear kleding in de categorieën broeken, jassen, overalls en overig.

Waterproof kleding
Deze kleding biedt bescherming tegen slecht weer, zoals regen, mist, vocht, allerlei neerslag of een combinatie hiervan. Er is rekening gehouden met twee elementen: waterdichtheid en ademend vermogen. De Hydrowear Waterproof kleding voldoet aan alle eisen van EN343 klasse 3, wat inhoudt dat de kleding de hoogste waterdichtheid behaalt. Daarnaast voldoet de kleding ook aan de eisen van EN343 klasse 2 ademend vermogen, wat inhoudt dat het een hoger ademend vermogen heeft dan bijvoorbeeld PVC. Zo biedt de kleding naast bescherming ook nog comfort.

Heeft u interesse of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met Hydrowear. Onze showroom is geopend ma t/m vr van 8.30-17.00u. Het afhalen van bestellingen is mogelijk evenals goederen op zicht aanvragen.

Navigeer snel naar: