Maxi Admin

Gratis facturen- en urenregistratie op het web. De Maxi Admin webapplicatie is ontwikkeld voor zzp’ers, freelancers en andere kleine ondernemers. Er kan gratis gebruik worden gemaakt van alle belangrijke mogelijkheden van deze administratie applicatie. Met maxi admin zijn alle ondernemers in staat om gratis hun administratie zelf te regelen, zonder poespas. Met Maxi Admin kun je de volgende onderdelen beheren en registreren:

  • Administratie
  • Urenregistratie
  • Relatiebeheer
  • Factureren
  • Kilometer vergoeding
  • Projectbeheer

Er zijn in Nederland in 2015 al meer dan 1,5 miljoen ondernemers en dit aantal blijft flink groeien, wij willen ons steentje bijdragen aan het ondernemersklimaat in Nederland en daarom kunnen ondernemers gratis gebruik maken van alle huidige functies van onze applicatie. Bij Maxi Admin doen we niet aan proefperiodes, je betaalt bij ons geen maandelijks bedrag of startbedrag. Gratis is gratis. Alle functies van onze huidige applicatie zullen voor altijd gratis blijven voor iedereen!

Als ondernemers hebben we allemaal de taak om onze administratie op orde te houden, als startende ondernemer is dit een noodzakelijk kwaad. Na gebruik te hebben gemaakt van enkele “proefperiodes” bij verschillende online-boekhoudpakketten kwam Maxi Admin tot de conclusie dat er niet echt iets “easy-to-use” was en wat aansloot bij onze wensen (gemakkelijk en snel administratie). Daarom heeft Maxi Admin speciaal voor alle ondernemers die ook behoefte hebben aan een “easy-to-use” en gratis applicatie, Maxi Admin ontwikkeld. Gericht op de ondernemers onder ons die gemakkelijk en snel hun administratie bij willen werken, op elke plek, op elk moment en niet willen betalen voor functies waar ze toch geen gebruik van maken.

De maxi admin webapplicatie is nooit “af”, wij blijven voortdurend bezig om de webapplicatie te blijven verbeteren en het gebruikersgemak te optimaliseren. Dit zie je overal in terug, van onze overzichtelijke website tot onze super gemakkelijk te gebruiken webapplicatie. Iedere maand brengen we weer nieuwe versies en fixes uit, die automatisch voor iedereen beschikbaar komen.

Met maxi admin stellen wij alle ondernemers in staat om gratis hun administratie zelf te regelen, zonder poespas. – maxi admin – voor ondernemers – door ondernemers.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze diensten? Neem dan snel een kijkje op www.maxiadmin.nl