M&S Solutions

M&S Solutions helpt je bij het veroveren van de online markt. M&S Solutions zorgt ervoor dat jouw bedrijf een gebruikersvriendelijke website of webshop heeft, beter vindbaar is en een hoger conversieratio behaalt. Kortom: wij zorgen voor jouw online succes! M&S Solutions bouwt een professionele website of gebruikersvriendelijke webshop voor je. Vervolgens helpt M&S Solutions je bij de volgende stappen: bezoekers genereren en conversies behalen. Met verschillende marketingcampagnes en strategieën zorgen we ervoor dat jouw bedrijf zich ontwikkelt en groter online succes behaalt.

M&S Solutions biedt de volgende diensten aan:

Website maken
Ieder bedrijf heeft een website nodig. Websites zijn namelijk uitstekende bronnen van informatie, ook wanneer je geen producten aanbiedt of geen offerteaanvragen via je website wilt binnenhalen. Zo geef je met een website de consumenten de kans om te kijken wat jouw bedrijf te bieden heeft.

Webshop
Het aantal mensen dat online winkelt groeit maar door en door. Er staat dus een hele grote groep klanten op je te wachten in de online wereld! Steeds meer bedrijven maken hier gebruik van en beginnen een webshop, wat betekent dat de concurrentie ook steeds doorgroeit. Het belang van een professionele en geoptimaliseerde webshop is daarom groter dan ooit.

SEO
Je wilt natuurlijk meer bezoekers op je website. Omdat bijna iedere Nederlandse internetgebruiker gebruik maakt van Google (bijna 94%!) om bedrijven en producten op te zoeken, is het van belang dat je website hier optimaal in gevonden kan worden. Met het Search Engine Optimization-pakket van M&S Solutions zorgen we ervoor dat jouw website een hogere positie in de zoekresultaten van Google bereikt en dus veel meer bezoekers trekt.

SEA
Uit onderzoek blijkt dat Search Engine Advertising tegenwoordig de meest effectieve manier van adverteren is. Het overtreft de doeltreffendheid van adverteren in bladen en kranten, flyeren, direct-marketing en e-mailmarketing. Zo kun je met een goede SEA-campagne (Google AdWords, Bing Ads) al binnen enkele uren in de topresultaten van zoekmachines verschijnen. En dat niet alleen: je kunt met SEA op een gerichte wijze jouw doelgroep bereiken.

Content creatie
Om ervoor te zorgen dat je een maximaal rendement behaalt na het lanceren van je website, kan M&S Solutions je content creatie verzorgen. M&S Solutions zorgt er dan voor dat er relevante teksten worden geschreven, gericht op jouw doelgroep. Omdat M&S Solutions de kennis in huis heeft om deze teksten direct te optimaliseren, scoor je ook meteen hoger in Google. Daarnaast brengt M&S Solutions je nieuwe content ook direct onder de aandacht door het te publiceren op social media, zoals Facebook, Twitter en Google+.

Conversie optimalisatie
Met behulp van analytische tools en ons eigen inzicht kan M&S Solutions zien wat er precies mis gaat op je website. Door het gedrag van je bezoekers te bekijken en hun data te analyseren kun je zien waar de knelpunten zich bevinden. Gaan ze bijvoorbeeld direct weer weg na het zien van een pagina? Dan kan de eerste oogopslag er onaantrekkelijk uitzien. Blijven ze wel lang maar klikken ze niet verder? Dan kan het zijn dat het voor de bezoeker onduidelijk is wat de volgende stap moet zijn.

Huisstijl
In een wereld waar producten en diensten steeds meer op elkaar lijken, speelt design een steeds belangrijkere rol voor je bedrijf. Hiermee kun je namelijk uitstekend je producten, diensten en je organisatie zelf positioneren, profileren en onderscheiden. Het hebben van een goed logo en een goede huisstijl is daarom erg belangrijk. Bij M&S Solutions snappen we dat en kunnen we logo’s en huisstijlen ontwikkelen die bij jouw bedrijf passen en op jouw wensen aansluiten.

Totaalpakket
Het betreden van de online markt is een hele uitdaging waar vaak meer bij komt kijken dan je denkt. Je hebt een professionele website nodig (als je die nog niet hebt) met misschien nog wel een nieuw logo en een verzorgde huisstijl en dan begint het hele proces pas. Dan wordt het zaak om bezoekers te genereren en conversies te behalen. Met een totaalpakket van M&S Solutions wordt je bij elke stap geholpen en werken we met je samen aan het behalen van online succes.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die M&S u kan bieden? Neem vrijblijvend contact op via info@msso.nl.

Navigeer snel naar: