Qloods

Q Loods is ontstaan vanuit het idee om zo efficiënt en gemakkelijk mogelijk een loods te kunnen bouwen. Hieruit is het zelfbouwpakket ontstaan. Q Loods levert deze zelfbouwloodsen door de gehele Benelux. Dit zijn pakketten die je met een beetje handigheid compleet zelf kunt bouwen, maar uiteraard biedt Q Loods ook de mogelijkheid om de loods voor u te plaatsen. Q Loods is ontstaan vanuit het idee om zo efficiënt en gemakkelijk mogelijk een loods te kunnen bouwen. Hieruit is het zelfbouwpakket ontstaan, dat relatief eenvoudig te monteren is. Hier wordt uiteraard een zeer uitgebreide handleiding bijgeleverd. De gemiddelde bouwtijd voor een loods van 50 vierkante meter bedraagt ongeveer 3 werkdagen. Loodsen tot een oppervlakte van 100 m2 hebben een bouwtijd van ongeveer 5 dagen. Al onze loodsen zijn in 12 verschillende kleuren beschikbaar met daarbij de keuze uit verschillende beplatingsmaterialen.

De basis voor de oplossingen van Q Loods zijn de constructies van koud verzinkt staal. Deze zijn tot op de millimeter te bepalen qua lengte, breedte, hoogte en eventuele extra wensen. Indien nodig, wordt het staal warm verzinkt. De volgende stap is het kiezen van de juiste profielen. Deze zijn leverbaar als koude profielen (0,6 mm of 0,7 mm staal), geïsoleerd met binnen en buiten staal en geïsoleerd met buiten staal en binnen een laklaag (ECO). Het ECO profiel is een goed alternatief voor degenen die een goedkoop alternatief willen voor standaard geïsoleerde profielen en anderzijds niet het probleem willen van condensvorming bij koude profielen. Net als voor de maatvoering van de structuur geldt dat de sectionaaldeur of roldeur in vrijwel alle maten leverbaar is.

QLoods biedt de volgende producten aan:

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en wat QLoods voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via: 055-7410000 of kom langs op onze vestiging in Apeldoorn.