SPH Verpakkingen

SPH Verpakkingen B.V. is als groothandel in verpakkingsmateriaal de ideale partner voor al uw verpakkingswensen. SPH verpakkingen levert verpakkingsmateriaal zoals consumentenverpakking, ESD verpakkingen etc. voor een overtuigende merkboodschap en beschermende functie tijdens het vervoeren. Voor ieder verpakkingsprobleem een passende oplossing. SPH verpakkingen biedt de volgende producten aan:

Doos op maat
U kunt bij ons uw gewenste maten invoeren en u heeft de keuze uit verschillende typen dozen en diktes. Zo krijgt u bij SPH altijd de dozen die u zoekt. Wij maken de dozen namelijk perfect voor u op maat in onze eigen productieplant: SPH Kartonnage. Hierdoor kunnen we gemakkelijk dozen produceren naar uw specifieke wensen.

Verpakkingen dozen
SPH Verpakkingen BV biedt dozen aan van verschillende afmetingen en uitvoeringen, zoals kerstdozen, brievenbusdoosjes, en gewone dozen.

Offset verpakkingen
Offset verpakkingen geeft u de beste bedrukkingskwaliteit en u krijgt de uitstraling die uw product verdient. Offset drukwerk heeft de perfecte communicatiewaarde voor uw producten omdat u duidelijk uw boodschap kunt overbrengen. U krijgt namelijk de uitstraling die u wenst met de perfecte kleuren die helemaal tot hun recht komen op deze verpakkingen. SPH Verpakkingen B.V. levert alle mogelijke consumentenverpakkingen met een uitstraling die zelfs de meest kritische klant verleidt tot het kopen van uw product!

Polystyreenvervangers
Polystyreenvervangers van golfkarton zijn het milieuvriendelijke alternatief voor de milieubelastende verpakkingen van polystyreen (piepschuim). Denk “in the box” in plaats van “out the box”.

Folie
Om uw producten/lading tijdens het transport te beschermen tegen beschadigingen (vocht, stof, stoten, vallen, etc.) heeft SPH Verpakkingen BV de totaaloplossing in huis. Naast kartonnen dozen dicht te tapen kunt u ook gebruik maken van opvulmateriaal dat de producten/lading in de dozen extra beschermt. Wanneer u een grotere lading op pallets vervoert kunt u deze met omsnoeringsband vastzetten. Door naast gebruik te maken van wikkelfolie ook gebruik te maken van hoekprofielen en kartonnen platen is uw lading gegarandeerd beschermt en klaar voor vervoer.

Opvulmateriaal
SPH Verpakkingen BV opvulmateriaal Flo-pak ® Natural is een 100% natuurlijk en recycleerbaar opvulmateriaal dat de beste bescherming biedt voor uw producten. De deeltjes sluiten heel goed op elkaar aan en omsluit het product perfect in de doos, waardoor deze op zijn plaats blijft zitten. Het opvulmateriaal is gemaakt op basis van maïszetmeel en verdwijnt volledig door het met water te besproeien. Hierdoor wordt de chip afgebroken tot slechts CO2, water en inerte compost. Dit zeer milieuvriendelijk opvulmateriaal is soepel en schokdempend.

Tape
Doorgaans worden deze tapes gebruikt voor het sluiten van dozen en bundelen van zendingen. Iedere soort heeft zijn specifieke eigenschappen en kwaliteiten. Veelal bepaalt de ondergrond waar de tape op geplakt wordt de keuze van de tape.

Benieuwd wat SPH Verpakkingen voor u kan betekenen? Ga naar de www.sph.nl en vraag dan onderaan de pagina een offerte aan om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw product!

Navigeer snel naar: