Studio Stamppot

Studio Stamppot is onderdeel van M&S Solutions. Het is in de eerste plaats opgezet om een doelgroep van jonge ondernemers met aardige kennis van internet en websites met een klein budget aan te spreken. Studio Stamppot kan deze doelgroep helpen door een eerste opzet van hun website te maken, waarna ze zelf het onderhoud en verdere uitbreiding kunnen verzorgen.

Studio Stamppot biedt de volgende diensten aan:

Website laten maken
Wil je een website laten maken? Bij Studio Stamppot ontwikkelen wij websites die aansluiten bij de wensen van jouw bedrijf. Al jarenlang zijn de webdesign specialisten van Studio Stamppot bezig om de ideale mix te vinden tussen design en techniek, wat niet alleen leidt tot de mooiste, maar ook de best werkende websites.

Google Adverteren
Uit onderzoek blijkt dat Adverteren in Google de meest effectieve manier van adverteren is. Het overtreft de doeltreffendheid van: adverteren in bladen, flyeren, direct-marketing en e-mailmarketing. Google Adwords biedt de mogelijkheid om al binnen enkele uren op de eerste pagina van zoekresultaten te verschijnen door middel van een advertentie. Hierdoor heb je onmiddellijk bereik bij je doelgroep.

SEO
Je wilt meer bezoekers op je website. Vrijwel iedere internet gebruiker gebruikt Google als zoekmachine. Het is dan ook van belang dat je daarin goed gevonden wordt. Met een SEO pakket van Studio Stamppot zal je een hogere positie in Google bereiken, wat automatisch zal leiden tot meer bezoekers op je website. Zoekmachine optimalisatie is niet een eenmalige handeling, maar een continue proces. Met een SEO abonnement wordt er elke maand aan de vindbaarheid van je website gewerkt. Zo blijf je doorgroeien in de positionering van Google.

Social Media Marketing
Social Media marketing is tegenwoordig een essentieel onderdeel van een goede marketingstrategie. Deze online platforms zijn laagdrempelig en door actief te zijn op bijvoorbeeld Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram kun je je merk of bedrijf pas echt goed op de markt zetten. Laat je Social Media door Studio Stamppot beheren en laat je merk online groeien!

Logo’s en huisstijlen
Studio Stamppot ontwikkelt logo’s en huisstijlen voor startende en reeds gevestigde ZZP’ers en MKB’ers. Studio Stamppot zorgt ervoor dat je logo past bij je organisatie en de diensten en producten die je aanbiedt. Dat kan variëren van strak en modern tot speels en retro. Daarbij houdt Studio Stamppot altijd rekening met je eigen wensen en ideeën en doelgroep

Promotiemateriaal
Promotiemateriaal is er in allerlei uitingen. Studio Stamppot ontwerpt flyers, posters, advertenties en folders op maat. Altijd een uniek design, passend bij de huisstijl en doelgroep. Aan de hand van de aangeleverde informatie ontwikkelen wij promotiemateriaal die uw publiek aanspreekt.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die Studio Stamppot u kan bieden? Ga dan naar www.studio-stamppot.nl  voor meer informatie!