Trisq.nl

Bij Trisq.nl vind je de mooiste rolgordijnen, jaloezieën, plissé- en vouwgordijnen. Trisq.nl is van plan om dit assortiment uit te breiden met zonweringen, partytenten etc. Trisq.nl helpt je graag bij de inrichting van je woning door je te voorzien van alleen de allerbeste en –mooiste rolgordijnen. Om je te verzekeren van de beste kwaliteit geeft Trisq 2 jaar garantie op alle gordijnen en om achteraf onverwachte kosten te voorkomen stuurt Trisq alle gordijnen gratis door heel Europa!

Trisq biedt de onderstaande producten aan:

Bamboe rolgordijnen
De bamboe rolgordijnen van Trisq, gemaakt van echt bamboe, hebben een prachtig natuurlijke uitstraling. De lichtdoorlatendheid en de natuurlijke kleuren zorgen ervoor dat de bamboe rolgordijnen veel sfeer creëren en in elke woninginrichting passen. Het elegante bedieningsmechanisme, in combinatie met de perfect afgewerkte bamboescheuten, zorgt ervoor dat de rolgordijnen een verfijnde en luxe uitstraling hebben. Daarnaast zijn ze nog milieubewust ook! Voor elke bamboescheut die gekapt wordt ten bate van onze rolgordijnen worden er namelijk twee geplant.

Bamboe vouwgordijnen
De bamboe vouwgordijnen van Trisq worden gemaakt van echt bamboe, waardoor ze een prachtige en natuurlijke uitstraling hebben. Hiermee zijn ze een sfeervolle aanvulling op elke woninginrichting. Ook het vouwsysteem draagt hieraan bij: dit systeem zorgt er namelijk voor dat het bamboe gordijn op een elegante wijze gevouwen wordt, waardoor deze een haast klassieke uitstraling krijgt. Zo combineren de bamboe rolgordijnen klassieke en natuurlijke elementen in zich, wat leidt tot een prachtig resultaat.

Buitenrolgordijnen
Als je veel last hebt van wind of zon op jouw veranda, terras of balkon is het mogelijk om een schutting of een soortgelijke constructie te plaatsen. Maar dit sluit de zon en de wind ook buiten op de dagen dat je hier juist wél van wil genieten. Hier bieden de buitenrolgordijnen van Trisq de perfecte oplossing. Met deze gordijnen scherm je elke opening namelijk snel en vakkundig af. Door de ademende stof blijft het koel op de afgesloten plekken en de schadelijke Uv-straling wordt voor tot wel 90% tegengehouden. En als je wel weer van de zon wil genieten, rol je het gordijn gewoon weer omhoog!

Duo rolgordijnen
Onze duo rolgordijnen zijn van hoogstaande kwaliteit en heel erg gemakkelijk te monteren. Door de Klemfix-technologie hoef je namelijk niet eens te boren, wat erg handig is voor bijvoorbeeld huurwoningen, waar vaak niet in de kozijnen geboord mag worden. Door de vormgeving van de duo rolgordijnen kun je daarnaast gemakkelijk zelf de sfeer in je huis bepalen. De afwisselende stroken kleur en lichtdoorlatend wit zorgen hierbij voor een heel speels en toch elegant effect.

Jaloezieën
Jaloezieën zijn waarschijnlijk de meest bekende vorm van raamdecoratie. Ze zijn een tijdje minder populair geweest, maar ze zijn nu weer volop in trek! En dat is helemaal niet zo raar. Door de positie van de lamellen aan te passen, of door de jaloezie in zijn geheel omhoog te trekken kun je namelijk precies bepalen hoeveel licht er in je huis komt en hoeveel in- en uitkijk je hebt. De meeste producenten zijn overgestapt op PVC-jaloezieën, maar die van Trisq worden nog altijd gemaakt van aluminium, waardoor we je kunnen verzekeren dat ze niet krom zullen trekken.

Plissé gordijnen
Plissé gordijnen zijn een erg stijlvolle en tegelijk functionele vorm van raamdecoratie. Door zelf gemakkelijk de positie van de gordijnen te bepalen, bepaal je namelijk precies hoeveel licht en hoeveel inkijk je in je huis hebt. Door de mogelijkheid om de plissé gordijnen zowel top down als bottom up te bedienen creëer je daarnaast een speels effect dat je bij andere gordijnensoorten niet kunt behalen. De lichtechte stof zorgt verder voor een erg aangename lichtinval, waarmee je nog meer stijl en sfeer behaalt.

Vouwgordijnen
De vouwgordijnen van Trisq zijn met hun strakke afwerking perfect voor iedereen die van een klassieke uitstraling houdt. Omdat de gordijnen niet uitgerold, maar in plaats daarvan uitgevouwen worden, creëer je een heel stijlvolle uitstraling, terwijl je toch het gemak van rolgordijnen behoudt. Ideaal voor iedere woninginrichting dus! Door de goede kwaliteit en de lichte bediening hebben onze vouwgordijnen daarnaast een erg lange levensduur, zodat je er optimaal en maximaal van kunt genieten.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze producten? Neem dan snel een kijkje op www.trisq.nl om ons assortiment te bekijken!