Montagehandleiding – 25mm aluminium jaloezie met QuickFit-profiel

Ben je van plan om je 25mm aluminium jaloezieën te monteren met behulp van kleefmontage? In deze blog vertellen wij je stap voor stap hoe je jouw aluminium jaloezie moet bevestigen om te zorgen dat deze stevig vast zit. Eventueel kun je de montagehandleiding downloaden en uitprinten om het montageproces soepel en snel te laten verlopen.

Stap 1: Schuif de montageplaatjes in het profiel en sluit deze af

Schuif de montageplaatjes in het profiel. Schuif, na het positioneren van de montageplaatjes, de afdekdopjes aan de zijkant in het profiel.

Tip!

Tip: Wil je meerdere profielen naast elkaar plaatsen? Laat dan de afdekdopjes uit het profiel weg.

Your Content Goes Here

Stap 2: Schroef de jaloeziesteunen aan het profiel

Schroef nu de meegeleverde jaloeziesteunen met het schroefje en het ringetje aan het profiel. Gebruik hiervoor een schroevendraaier.

Stap 3: Plaats de jaloeziesteun tussen de 7 – 10 cm vanaf de zijkant

Bevestig de jaloeziesteun aan het montageplaatje. Let erop dat deze ongeveer 7 tot 10 centimeter van de zijkant af zit.

Stap 4: Maak het oppervlak schoon

Maak het oppervlak grondig schoon met het bijgeleverde schoonmaakdoekje.

Stap 5: Positioneer het profiel

Pel een gedeelte van de beschermlaag van het dubbelzijdige tape af en bepaal de positie van het profiel. Wanneer je de positie van het profiel hebt bepaald pel je de rest van de beschermlaag af en druk je de rest van het profiel vast.

Stap 6: Laat het profiel hechten en haak de jaloezie aan de steunen

Voor de hechting van het profiel is het belangrijk dat je minimaal 12 uur wacht voordat je de jaloezie bevestigt aan het profiel. Wanneer het profiel minimaal 12 uur heeft gehecht, kun je de jaloezie aan de steunen vastmaken en de hendel sluiten door deze naar binnen te duwen.

Download hier de montagehandleiding

Vragen of adviezen?

Heb je nog vragen naar aanleiding van dit blogbericht of kun je wel wat advies gebruiken over het monteren van gordijnen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar en helpen je graag met al je vraagstukken.

Contact

Geef een antwoord

De waardering van trisq.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 246 reviews.