Montagehandleiding – 25mm aluminium jaloezie met klemmontage

Ben je van plan om je 25mm aluminium jaloezieën te monteren met behulp van klemmontagesteunen? In deze blog vertellen wij je stap voor stap hoe je aluminium jaloezie moet bevestigen om te zorgen dat deze stevig vast zit. Eventueel kun je de montagehandleiding downloaden en uitprinten om het montageproces soepel en snel te laten verlopen.

Stap 1: Let op de plaatsing van de montagesteunen in verband met het mechanisme

Let op de plaatsing van de montagesteunen. Zorg ervoor dat deze links of rechts van de witte blokjes komen, maar niet tussen de witte blokjes in.

Stap 2: Plaats de klemdrager op het draai-/kiepraam en plaats het afdekkapje

Schroef de klemdrager vast op het draai-/kiepraam met een schroevendraaier. Deze zorgt ervoor dat de klemdrager op het kozijn vastklemt, zonder dat de schroef in het kozijn of het raam wordt geschroefd. Plaats, na het vastschroeven van de klemdrager, het afdekkapje op de klemdrager.

Stap 3: Haak de jaloezie in de klemdrager en draai de hendel van de drager dicht

Haak je jaloezie in de klemdrager. Draai vervolgens de hendel van de drager dicht.

Stap 4 (optioneel): Monteer nu de klemdrager voor de zijgeleiding op het draai-/kiepraam

Monteer de klemdrager voor de zijgeleiding op het draai-kiepraam. Schroef deze vast met een schroevendraaier. De schroef zorgt ervoor dat de klemdrager klemvast wordt gezet zonder dat de schroeven door het kozijn of het raam worden geschroefd.

Stap 5 (optioneel): Breng het spandraad op (lichte) spanning en zet het spanblok in de klemdrager en plaats het afdekkapje

Schuif het spanblokje om de spandraad. Zorg ervoor dat het spandraad op lichte spanning staat en schuif het spanblokje vervolgens in de klemdrager. Plaats vervolgens het afdekkapje op de klemdrager.

Download hier de montagehandleiding

Vragen of adviezen?

Heb je nog vragen naar aanleiding van dit blogbericht of kun je wel wat advies gebruiken over het monteren van gordijnen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar en helpen je graag met al je vraagstukken.

Contact

Geef een antwoord

De waardering van trisq.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 246 reviews.